Я розумію, що ви, ймовірно, вже знаєте, але не скстаріли, тому що я спробую для тих, хто не бачив.
Коли Тед Вільямс, 53-річний бездомний людина з Колумба, Огайо, прогулявся поза знаком, що читати, "Я дивовижний подарунок Бог дав мені, мій голос". Уважна ситуація.
Я оцінив будь-яку допомогу. Дякую. Бог благословить вас. З святом, він ще не знав, що він знову перетворився на життя. Фат дав Він не пропустив цю можливість.
1993-67 рр.
Багато років тому Ted Williams втратив все через герметики і горіхи: хороша робота, сім'я, будинок. Він припинив спілкування з матір'ю і пішов на дно. Його життя перетворилося в ряд арештів, а коли він не живе в тюрмі, жив на вулиці в наметі. На щастя, він не втратив голосу. І нещодавно він сказав всім про це, вийшовши на вулицю з атиповим знаком для бездомної особи, яка просить допомогти. Зацікавився місцевим доповідником. Він зняв відео, де Ted, в обмін на кілька доларів, говорить кілька фраз зі своїм «золотим голосом». Відео завершився онлайн і в черговий ранок Ted woke! Більше трьох мільйонів переглядів та кількох пропозицій від радіо та телебачення отримали бездомний Ted! Пропонував трансляцію, голосові ролики. Кілька стоматологів пропонують нові зуби і кілька психологів, які пропонують безкоштовні консультації. Авіакомпанія пропонує безкоштовні квитки. Телевізор почав називати себе!
р.
Зараз Ted підписав дворічний контракт і пропонує його радіошоу. Він зустрівся з матір'ю через двадцять років сепарації і продовжує отримувати приголомшливі пропозиції. Один з останніх: голос п'ятисекундного відео, запущеного під час Супер-Бугл!