1231
Я шкода.
Abyssinian cats є середні короткошерсті коти з розвиненими м'язами і
Чудово красиве пальто. Abyssins має красиву поставу і дуже виразний, великий
вуха, мигдально-подібні очі зеленого, бурштину або жовтого кольору.
Вовна з випічкою (волос має 2-3 смужки різних кольорів), мерехтіння, але не має чіткого
В результаті роботи породів: 50 років тому в цьому паттерні з'явилися багато абсидіньських котів. Спина кота набагато темніше, в той час як груди, всередині ніг і живіт світло (наважає).
крем, карамель або персиковий колір.
Абизинські коти є одним з найстаріших природних порід котів. Вони вірять, що виявляються в Єгипті.
Або Абисінія (Етіопія) і має дивний погляд на зображення і скульптури котів, які
Давні Єгиптяни поклонилися.
р.
Американський Curl. Незвичайна форма вух, зігнута спинка і обрамлена пухнастим волоссям ... Він виглядає смішно.
Габаритний зображення
Балінсе кішка
Бенгальська кішка є результатом успішного перехрестя між домашньою кішки і дикою кішки Bengal. Хто хоче мати маленький купальник в домашніх умовах?
р.
р.
Devon Rex - незвичайна порода, схожа на ельфа з кішка світу, крім того, особливою особливістю є кучеряве пальто (наприклад, ім'я має слово Rex), якщо ви уважно дивитеся, то одна фото явно видно.
Дон Сфінкс
р.
р.
Кукурудза Rex є ще кучерявим котом
р.
Курил Бобталь. Без паніки він не отримував його хвіст, просто короткохвостну породу.
15695
La Perm є найбільш кучерявий cat
Munchkin - дивовижна порода коротколегованих котів, кішка таксі
Головний коон є найбільшою породою вітчизняних котів. До 15 кг!
р.
Mekong Bobtail - безшовний Siamese
до
The Норвезька Forest Cat є a здорово furry koshara
Східний кіт
Окулет. Що про будинок міні-тегер?
(доб. 3)
894000
PERSON: Добре, я думаю, що всі побачили його.
Р
Російська синя красива
Salkrick Rex як баран.
Бурмесе з красивим кольором
Турецька Ангора
р.
І нарешті, іграшка тигр, іграшка тигр.
Вони настільки різноманітні і чудові. Всі вони різні за характером, довжина волосся, розмір, але вони все так класні.
Чудово красиве пальто. Abyssins має красиву поставу і дуже виразний, великий
вуха, мигдально-подібні очі зеленого, бурштину або жовтого кольору.
Вовна з випічкою (волос має 2-3 смужки різних кольорів), мерехтіння, але не має чіткого
В результаті роботи породів: 50 років тому в цьому паттерні з'явилися багато абсидіньських котів. Спина кота набагато темніше, в той час як груди, всередині ніг і живіт світло (наважає).
крем, карамель або персиковий колір.
Абизинські коти є одним з найстаріших природних порід котів. Вони вірять, що виявляються в Єгипті.
Або Абисінія (Етіопія) і має дивний погляд на зображення і скульптури котів, які
Давні Єгиптяни поклонилися.
р.
Американський Curl. Незвичайна форма вух, зігнута спинка і обрамлена пухнастим волоссям ... Він виглядає смішно.
Габаритний зображення
Балінсе кішка
Бенгальська кішка є результатом успішного перехрестя між домашньою кішки і дикою кішки Bengal. Хто хоче мати маленький купальник в домашніх умовах?
р.
р.
Devon Rex - незвичайна порода, схожа на ельфа з кішка світу, крім того, особливою особливістю є кучеряве пальто (наприклад, ім'я має слово Rex), якщо ви уважно дивитеся, то одна фото явно видно.
Дон Сфінкс
р.
р.
Кукурудза Rex є ще кучерявим котом
р.
Курил Бобталь. Без паніки він не отримував його хвіст, просто короткохвостну породу.
15695
La Perm є найбільш кучерявий cat
Munchkin - дивовижна порода коротколегованих котів, кішка таксі
Головний коон є найбільшою породою вітчизняних котів. До 15 кг!
р.
Mekong Bobtail - безшовний Siamese
до
The Норвезька Forest Cat є a здорово furry koshara
Східний кіт
Окулет. Що про будинок міні-тегер?
(доб. 3)
894000
PERSON: Добре, я думаю, що всі побачили його.
Р
Російська синя красива
Salkrick Rex як баран.
Бурмесе з красивим кольором
Турецька Ангора
р.
І нарешті, іграшка тигр, іграшка тигр.
Вони настільки різноманітні і чудові. Всі вони різні за характером, довжина волосся, розмір, але вони все так класні.