Технічні завдання

Одна щаслива мати купила дочку (і, можливо, син) дитячу ляльку Bourne, для неформованої це така лялька, яка їсть і напої коротше, а потім з огляду на природні фізіологічні процеси всередині ляльки (навіть, є поломка жирів і будь-якого такого сорому) це диво (вимова) успішно проводить дефекацію (погано в короткі) і сечовипускання. В цілому, це половина неприємностей, під час операції цього наноцикла (аноземна мова не виходить сказати), мама зіткнулася з проблемою дроблення. Для розв’язання яких вона перетворилася на громаду експлуататорів нанотехнологій, тобто на форум блондинки.

Мар
Дякуемо! Дочка купила ляльку, дитячу кашу, обсмажена каша, попередньо вирощена її згідно з інструкціями, намагаючись на годину сидіти її на горщику, і вона не хоче зробити свій бізнес в горщику. Як правильно покласти і куди покласти тиск, щоб вона породилася, людина, вже. Хочу поглянути в очі виробників цієї ляльки, навіть не можу впоратися з нею.
Дякуємо всім за відповідь.

Зара.
У нас був старий, не фантазія, oop як тільки вона їсть, був прямий канал, рот-поп.

марина
Це смішний, але я дійсно не сміється. В інструкції «експерт» намальовуються: він письмовий, правильно висаджувати ляльку і злегка пресувати. І як це правильно, я хотів би знати, і де натиснути? Я подробнею! заливають половину пляшки води в неї, вода також зникла, пишіть просто.

Зара.
Немає фотографії? Чи є отвір в бат? Чи закривається він і при натисканні на животі?

марина
Фотографії чого?
2 отвори, як це повинно бути )) ) ) ), один для п'яти, коли ви п'єте його водою, другий для п'яти, відкритого. Але лялька запорається. Я вже продув у роті, навіть повітря не проходить, як закривається клапани, але як їх відкрити, blink.

Анонім
Смокче рот з вашого бат, жит.

Твитнуть
Вам необхідно натиснути ручку (Я не пам'ятаю, що) і oop

марина
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Я не натискав, як і раніше, я навіть сидів,

Цирлик
Що тільки проблеми мами не трапляються, але «пропорції в лялькі» класно)

марина
Я знаю, що це дійсно смішний. Ви повинні бачити обличчя мого чоловіка, коли він прийшов в ванну вчора, і у мене є лялька для каструлі і я кинувся навколо і штовхаючи її, щоб соромитися себе.

Моуза.
Aaaaaaaa, я дихаю) Я знаю зараз, що ляльки також мають запору ... або я просто шукаю ляльки - купити дочка!

блондинки
Ви можете знайти oop на вулиці і покласти її в ляльку каструлі, і розповісти дитині, що лялька занурилася після довгої осідання!)

Анонім.
Ви перебуваєте в своєму розумі, перетягуйте в будинок, краще дарувати собі сором'язливість, ваш щит не пахне, і він очищається від вуличного щита.

Вале
І я бачу, ви в цьому питанні, де ебать ви отримуєте виконавець!

Лексі.
Еф, товари, вона відмирає від інтоксикації тіла!!! Міцно покласти перцеву клізму і викликати "03")

Увійти
Ви можете використовувати палицю або дріт. . ?

марина
Щодня вона була скрипкою в лялькі, але з паличкою )) але є клапан там, він не виходить з рота.

лілянка
Спробуйте гліцеринову свічку, а тепліше на животі, якщо вона запорається?

Моуза.
Як невеликий може бути гліцерол? клізма краще.

Цирлик
Побачити, чи є гаряча лінія на ящику, вони повинні знати!

лілянка
Ви можете легко зателефонувати педіатрам, педіатрам дізнатися все.

Валентина
Дівчата, автор має гранату, і ви йдете про нецензування Як вилікувати ляльку з запору? На бізнесі, будь ласка!

свінгери
Можна спробувати поводити з стисненим повітрям. Є 200-атм циліндри.

лілянка
Я просто пам'ятаю тему.
У мене є родич, який працює як автобусний драйвер. І один день він і я говорив про насос для своєї екороси. Він каже мені, що насос знаходиться на деяких атмосферах, це нічого не для мене. Я запитав його, щоб пояснити, чи це багато чи мало. Ну, він каже мені, що якщо ви кладете насос у рот, ви будете відірвати від вас. За 20 років я думав, що розмова була просто жартом, і тепер я можу використовувати її на практиці.

Бульба
Необхідно покласти ляльку на горщик і натиснути ляльку зверху так, щоб ноги ляльки затискаються горщиком)

Антон
Автор: Я розповідаю тебе. Потрібно висадити ляльку. Ноги ляльки розширюються. Щоб відкрити клапан, ноги її потрібно зменшити в цьому положенні сидячи. Важко зробити, ви повинні натиснути. Візьміть на ляльки стегна і принесіть її так, щоб вона сидить не своїми ніжками, поширеними широкими, але з ногами простягається вперед. Тільки в такому положенні можна сидіти ляльку на каструлі (відрізняються спеціальні лавки, тільки для зменшення ніг).

Моуза.
О, ви впевнені, що ви читаєте інструкції з дитячої ляльки і не з гумового секс-магазину aunt ???? ?

марина
Шановний Антон, ти мій сальвація.
Надрукуйте свій пост, сьогодні я спробую вичавити ляльки стегна, як ти писав.
Я думав, що я був в біді. лялька сидить на горщику другий день, дитина знаходиться в паніці, спочатку вона виглядала в горщик і поголів її голову: "А, я не пав, я поясню, що це відбувається, запор відбувається у всіх. І тепер лялька починає боятися.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное