Варнацизми

У валіантних рядах Збройних Сил Російської Федерації, зокрема, генерала Варнакова і гордо виступає за користь батьківщини, будучи головою курсу в одній з військових шкіл нашої величезної Батьківщини, він суворо і відповідально виконує завдання, поставлені йому на батьківщині. Занадто відповідальний.
Я вважаю, що мій обов'язок розповісти всім про свої «екстракордінарні» здібності в галузі інтелектуальної власності.
І так далі будуть представлені різвища наших подарованих товарів, які почули під час довгого та надзвичайно інформативного будівництва, або своїми колегами.

У інтернеті є ставок жартів про військові афоризми, але це чистий ексклюзивний, щоб говорити, перша рука!

Предметом цього вихору мовної думки стане фраза майора. Кікін, голова медичної служби цієї дуже школи:
«Люди діляться на чутливі і Варнаков. . ?

Ось ми йдемо:
1,1 км У вас є або забути, або ви забули.

2. (Ми говоримо про те, що на бізнес-турі ми йдемо на меншу кількість нарядів в кінці семестру) Статистики, які знаходяться на діловій поїздці, відповідно, не зможуть зловити на взаємозамінності.

3. У (Бой був пізно в ранковій конструкції) - Комраде кад, ви привілейовані або щось?
до Ні, я не привілейований, Comrade Major.
Далі беремо пояснювальну і напишіть відповідно.

4. У Поки ми вирішили на архіві двері.

5. Умань Якщо ви звикли до таких моментів, що день народження, особливо власноруч.

6. Жнівень Надварка повинна повісити, не лежати з конвертом або хрестиком.

7. Про нас Початок занять починається з витрат персоналу.

8. У Вони приходять до мене через хвилину, як вони кажуть.

9. Навігація Перша половина року на бізнес-турі, тут. (Не є логічним продовженням цього вироку.)

10. Принесіть мені замітку, щоб говорити.

11. Краснопеєв, ви стояти як балерина? Не футбол!

12. Якщо людина тут немає, тут немає нічого спільного, якщо людина тут, то він належить.

13.00 р. Шин, я повинен дати вам прізвище?

14. І ви, вибачте вираз Леонтєв.

15.00 р. Якщо ви говорите, що це працює!

16.00 р. Учні не хочуть або не мають бажання!

17.00 р. Чому ви стоячи, як ви зносите ніч?

18 років Чому ви одягаєте? Якщо я не боюся, то тут ви.

19.00 р. Відповідно, мечі приходять з щитами на своїх петлях, зателефонувавши їм прокуратуру.

20. Дозволено, що ви можете зберегти свої медичні засоби в тумбах.

Це деякі з найоптимальніших фраз Comrade, записаних в три і півріччі моєї служби під його емпатологічним керівництвом.