666
Готельний рецепт з гість про мило. смішний.
Після відбиття готель вирішив його публікувати в неділі часи.
Шановна покоївка, будь ласка, не кладемо мене у ванній кімнаті вашого готельного мила. Я приніс мені своє мило для миття. Будь ласка, перенесіть шість невикористаних шматків мила з полиці під фіксатором і трьома частинами з душу. Вони мене турбує.
Спасибі, С. Берман.
Шановні друзі! У четвер, четвер, в четвер, знаходився день. Я взяв три мила з душу, як ви запросиви. Ті шість штук, які я зняв полку, щоб вони не турбували вас. Я поклав їх на коробку паперових серветок, якщо ви змінюєте розум. Я покладаю ще три шматки там, бо нам потрібно покласти три шматочки мила в кожному номері щодня. Я сподіваюсь, що все буде зараз.
Katie, покоївка.
Я сподіваюсь, що ви моя звичайна покоївка. Katie, ймовірно, не сказав вам про мій мильний запит. Минула ніч, коли я повернувся до кімнати, виявилося, що ви помістили три мила Камеї на полиці під фіксатором. Я буду в своєму готелі протягом 14 днів, тому я приніс власний мило. Тож не потрібно ті шість штук мила на полиці. Так, будь ласка, візьміть їх.
Дякую,
Берман С.
Шановний пан Берман, менеджер готелю Г. Гріне повідомив мені цей ранок, який ви назвав його останнім часом і скаржилися на службу у вашій кімнаті. Ось чому я отримав тебе нову покоївку. Будь ласка, прийміть свої апології для незручності. Для будь-яких питань звертайтеся до мене безпосередньо. Дзвоните до 1108 з 8:00 до 17:00.
Дякую. Олена, адміністратор.
Шановний Єлен, я не можу зв'язатися з вами по телефону, бо я залишаю на 7:45 ранку і повернемося тільки в 18:00. Ось чому я назвав пана Гріна Ви вже залишили. Я попросив його зробити щось про це мило. Нова покоївка, яку ви ідентифікували, повинна мати думка, що я був тут для першого дня, адже вона покладає три шматки мила в шафку і, звичайно, три в душу. Вже п'ять днів я накопичила стільки, скільки 24 штук мила. Я не знаю, чому ви це робите.
Берман С.
Шановний пан Берман, ваша покоївка Катя не збуджена, щоб дати вам нове мило, але взяти все додаткове мило. Для всіх питань звертайтеся до мене в 1108 з 8.00 до 17.00.
Дякую. Олена, адміністратор.
Мило унітазу Dial відсутні. Все мило зникне з мого приміщення, в тому числі власне мило Діал! Я мав зателефонувати одержувачу і попросити мила. Я отримав чотири маленькі шматочки мила Кашеміра.
Берман С.
Шановний пан Берман, я поінформував нашого адміністратора Helen з проблеми мила. Я не можу зрозуміти, чому у вас немає мила у вашій кімнаті, тому що покоївки повинні покласти три штуки в кожному номері щодня. Я пообіцяю, що я зроблю це прямо. Будь ласка, прийміть свої апології для незручності.
Мартін Грін, менеджер.
Шановні Єлени, які могли б покласти п'ятдесят-чотирьох мила Камеї в моїй кімнаті? Я знайшов їх, коли я повернувся в минулу ніч. Я не хочу п'ятдесят-чотирьох штук мила Камеї, я хочу, щоб мій мило Діал назад. Ви зрозуміли, що у мене є п'ятдесят-чотири шматків мила тут? Все, що мені потрібна мило. Будь ласка, подаруйте мені.
С. Берман
Шановний пан Берман, ви скаржались на занадто багато мила у вашій кімнаті, тому я приніс її всім. Тоді ви скаржаєте М. Гріна, що у вас немає мила. Я повернув всі двадцять чотири шматки, які я здійсню, і додали три більше, що надійшло щодня. Я не знаю про чотири шматки Cashmere Bouquet. Я вже повернув мило до вас, так що я приніс двадцять чотири мило Camay плюс три нові. Я не знаю, чому ви думаєте, що наш готель дає клієнтам великі скибочки мила. Однак я зумів знайти мило, яке я йшов у вашій кімнаті.
Олена, адміністратор.
Шановні пани. Єлен, я хотів би повідомити вас про статус милих запасів в моєму приміщенні в даний момент. Дата:
- на полиці під фіксатором вісімнадцять штук Камеї в чотири стовпчики чотири і одна з двох.
На ящику паперових серветок одинадцять штук Камеї в двох стовпчиках чотири і один з трьох.
На лляній корзині один стовпчик з трьома штуками Cashmere Bouquet, один стовпчик з чотирма шматочками слонової кістки і вісім штук Камеї в двох стовпчиках чотири.
Чотиринадцять штук Камеї в три стовпчики з чотирьох і одна з двох.
Є шість штук мила Камеї в душі.
На північно-східному кутку лазні є одним з мила Кашеміра.
- на північно-західній частині лазні шість штук Камеї в двох стовпчиках трьох штук.
Коли Katie очищає мій номер, будь ласка, запитайте її, щоб мати всі повідомлення, викладені належним чином. Розкажіть її також, що стовпці чотири, як правило, опадають. Я даю пропозицію, всі майбутні поставки мила, щоб провести на порожній підвіконня у ванній кімнаті. Я купила велике мило для миття посуду, яке я тримаю в готелі безпечно, щоб уникнути непорозуміння.
Берман С.