897
30 фактів про Швецію
30 фактів про Швецію та Сведи очима російської
1,1 км Сведи не приходять відвідувати без виклику.
2,2 км Швеція ділиться на 21 округи - льон (län).
3. У Кожен район має власний діалект. Коли я був у коледжі, ми мали вчитель математики, який звернувся і скрутив літеру "r." В той час я думав, що це був просто дефект мови, але коли я був на півдні Швеції, в Малме, я зрозумів це був діалектом.
4. У Сведи не люблять варити в домашніх умовах, тому вони часто влаштовують сімейну подорож до всіх сортів піцерій, бургінгерів і McDonalds.
5. Умань Найулюбленіша страва Swedes - це шабабна піца (сухий, сир, м'ясо і особливий соус шашлик). Є навіть один сайт, який ідентифікує піцерії, які продають найбільш смачну піцу-кабаб.
6. Жнівень Всі піцерії Швеції позиціонують себе як виключно італійською, але я ніколи не зустрівся з італійською роботою в них. Зазвичай Араби або курди.
7. Про нас У Швеції ви не знайдете гідну суші-бар. Swedes любов японська кухня.
8. У У статусі соціальної мережі, наприклад, на Facebook, Swedes зазвичай пишуть про всілякі дрібниці, вона виглядає дуже смішно і наївно. Кевін На прикладі, пишемо, «Для того, щоб бути ідолом піца з дружиною на ніч, що так класно.» В цілому напишіть все, що відбувається в житті.
9. Навігація Є два мови в Швеції: легко і складно. Як правило, 70% населення не використовують слова «діффікулта» в розмові і часто не знають значення цих слів. І якщо ви дізнаєтесь кілька слів і поставите їх у вирок, кожен подумав, що ви є надрядним людиною. На замітці слова «діффікулта», що перекладають їх на російську мову, включають: «Рейд» «об’єктно», «прив’язно». Це, слова, які ми використовуємо в повсякденному житті.
10. Роман Л. Н. Толстого також існує у складному і легкому перекладі.
11. Я один раз переклав нашу казку в шведську мову: «Вільний сир тільки в миштирці» і сказав він перед кожним в компанії. Вплину було перекручування, кожен почав чіпати, і хтось навіть записав на свій телефон. Після того, як я почав флаунтувати говорить всюди.
12. The Swedes є дуже спортивна нація. Часто виходить, що людина більше 80, і він не дасть 50.
13.00 р. Сведи є центарами. Нерідко це пов'язано з виміром, без стресу спосіб життя і екології.
14. Якщо ви вирішили швидко організувати бізнес і орендувати приміщення, то це не так просто. Все відбувається повільно. З нашим темпом життя (коли вам потрібно все відразу), його не буде легко використовуватися.
15.00 р. Сведи одержують екологію.
16.00 р. Сведи також дуже захисні тварини. У лісі з вітровою гвинтівкою помітили випадок, коли хтось загинув борозенку, і помітив одну з пасерів-бі - людина дала 6 місяців в корекційній колонії і штраф.
17.00 р. У Швеції не призначено для негайного вступу до університету після закінчення навчання. Як правило, спочатку вони йдуть на роботу, а потім в 20-25 років вступають в університет.
18 років У Швеції 25-30 років не є віком. Ви можете часто зустріти студентів будь-якого віку в університеті.
19.00 р. У віці 18 років молоді намагаються відокремити себе від батьків і жити окремо, так як майже кожен може дозволити собі це.
20. Swedes віддає перевагу хну замість сигарет. Snus - це тип тютюнового продукту. Він являє собою подрібнений зволожений тютюн, який розміщується між верхнім (нерідко - нижнім) губою і ясеною.
21. Фільми в театрах дивляться в оригінальному з субтитрами.
22. Більшість Сведів бояться йти на Росію через мафію.
23. Якщо ви були на провадженні і підписані трудові контракти з вашим роботодавцем, це практично неможливо виводити з вашої роботи, навіть якщо ви зробили щось з руки - так сильно - шведське об'єднання.
24. Сведи є дуже добрим і симпатічними людьми. Якщо у вас є проблема, і на роботі дізналися про це, то це стає проблемою для всієї команди.
25. Затишати вік двадцять, зуби можна лікувати безкоштовно. Найцікавіше, що можна записувати практично кожен тиждень, для всіх сортів причин - чи можна її видалити камінь або просто відбілити зуби.
26. Шведська, норвезька і датська дуже схожа.
27. Swedes - це рибалки. Але риба, як правило, спіймана не для лову, але для спортивних інтересів. Тому замість того, щоб їхати додому і розтопити копчинку, вони спокійно випускають рибу назад в воду, попередньо забравши фото з ним. До речі, вони не відносяться до щуки на всіх, як їстівна риба, дедайн. Я завжди пішов з великим ловом.
28. З понеділка по п'ятницю ви не знайдете п'яних людей на вулиці. А якщо ви робите, то це буде алкогольним (з них мало в Швеції). Але з п'ятниці в неділю 80 відсотків п'яні на вулиці.
29. У Швеції алкоголь контролюється і продається виключно державою. Спирт не продається людям до 20 років. Також, якщо ви приїжджаєте в третій раз в день, ви можете відмовитися від покупки, цитуючи те, що «Ви занадто часті» - це те, як держава контролює споживання алкоголю. Для запису, один спиртовий магазин розрахований на 20 тис. осіб, в той час як у нас є один намет з sip для 200-400 осіб. І нехай нам, то не довести, що це не геноцид.
30. Житлові будинки не мають власної пральної машини. Це пов'язано з тим, що в будинках HOA є спеціальна пральна кімната, в якій можна мити, сушити і прасувати пральню за допомогою запису. Це зроблено для економії електроенергії.