Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

30 фактів про Швецію

30 фактів про Швецію та Сведи очима російської

1,1 км Сведи не приходять відвідувати без виклику.

2,2 км Швеція ділиться на 21 округи - льон (län).

3. У Кожен район має власний діалект. Коли я був у коледжі, ми мали вчитель математики, який звернувся і скрутив літеру "r." В той час я думав, що це був просто дефект мови, але коли я був на півдні Швеції, в Малме, я зрозумів це був діалектом.

4. У Сведи не люблять варити в домашніх умовах, тому вони часто влаштовують сімейну подорож до всіх сортів піцерій, бургінгерів і McDonalds.

5. Умань Найулюбленіша страва Swedes - це шабабна піца (сухий, сир, м'ясо і особливий соус шашлик). Є навіть один сайт, який ідентифікує піцерії, які продають найбільш смачну піцу-кабаб.

6. Жнівень Всі піцерії Швеції позиціонують себе як виключно італійською, але я ніколи не зустрівся з італійською роботою в них. Зазвичай Араби або курди.

7. Про нас У Швеції ви не знайдете гідну суші-бар. Swedes любов японська кухня.

8. У У статусі соціальної мережі, наприклад, на Facebook, Swedes зазвичай пишуть про всілякі дрібниці, вона виглядає дуже смішно і наївно. Кевін На прикладі, пишемо, «Для того, щоб бути ідолом піца з дружиною на ніч, що так класно.» В цілому напишіть все, що відбувається в житті.

9. Навігація Є два мови в Швеції: легко і складно. Як правило, 70% населення не використовують слова «діффікулта» в розмові і часто не знають значення цих слів. І якщо ви дізнаєтесь кілька слів і поставите їх у вирок, кожен подумав, що ви є надрядним людиною. На замітці слова «діффікулта», що перекладають їх на російську мову, включають: «Рейд» «об’єктно», «прив’язно». Це, слова, які ми використовуємо в повсякденному житті.

10. Роман Л. Н. Толстого також існує у складному і легкому перекладі.

11. Я один раз переклав нашу казку в шведську мову: «Вільний сир тільки в миштирці» і сказав він перед кожним в компанії. Вплину було перекручування, кожен почав чіпати, і хтось навіть записав на свій телефон. Після того, як я почав флаунтувати говорить всюди.

12. The Swedes є дуже спортивна нація. Часто виходить, що людина більше 80, і він не дасть 50.

13.00 р. Сведи є центарами. Нерідко це пов'язано з виміром, без стресу спосіб життя і екології.

14. Якщо ви вирішили швидко організувати бізнес і орендувати приміщення, то це не так просто. Все відбувається повільно. З нашим темпом життя (коли вам потрібно все відразу), його не буде легко використовуватися.

15.00 р. Сведи одержують екологію.

16.00 р. Сведи також дуже захисні тварини. У лісі з вітровою гвинтівкою помітили випадок, коли хтось загинув борозенку, і помітив одну з пасерів-бі - людина дала 6 місяців в корекційній колонії і штраф.

17.00 р. У Швеції не призначено для негайного вступу до університету після закінчення навчання. Як правило, спочатку вони йдуть на роботу, а потім в 20-25 років вступають в університет.

18 років У Швеції 25-30 років не є віком. Ви можете часто зустріти студентів будь-якого віку в університеті.

19.00 р. У віці 18 років молоді намагаються відокремити себе від батьків і жити окремо, так як майже кожен може дозволити собі це.

20. Swedes віддає перевагу хну замість сигарет. Snus - це тип тютюнового продукту. Він являє собою подрібнений зволожений тютюн, який розміщується між верхнім (нерідко - нижнім) губою і ясеною.

21. Фільми в театрах дивляться в оригінальному з субтитрами.

22. Більшість Сведів бояться йти на Росію через мафію.

23. Якщо ви були на провадженні і підписані трудові контракти з вашим роботодавцем, це практично неможливо виводити з вашої роботи, навіть якщо ви зробили щось з руки - так сильно - шведське об'єднання.

24. Сведи є дуже добрим і симпатічними людьми. Якщо у вас є проблема, і на роботі дізналися про це, то це стає проблемою для всієї команди.

25. Затишати вік двадцять, зуби можна лікувати безкоштовно. Найцікавіше, що можна записувати практично кожен тиждень, для всіх сортів причин - чи можна її видалити камінь або просто відбілити зуби.

26. Шведська, норвезька і датська дуже схожа.

27. Swedes - це рибалки. Але риба, як правило, спіймана не для лову, але для спортивних інтересів. Тому замість того, щоб їхати додому і розтопити копчинку, вони спокійно випускають рибу назад в воду, попередньо забравши фото з ним. До речі, вони не відносяться до щуки на всіх, як їстівна риба, дедайн. Я завжди пішов з великим ловом.

28. З понеділка по п'ятницю ви не знайдете п'яних людей на вулиці. А якщо ви робите, то це буде алкогольним (з них мало в Швеції). Але з п'ятниці в неділю 80 відсотків п'яні на вулиці.

29. У Швеції алкоголь контролюється і продається виключно державою. Спирт не продається людям до 20 років. Також, якщо ви приїжджаєте в третій раз в день, ви можете відмовитися від покупки, цитуючи те, що «Ви занадто часті» - це те, як держава контролює споживання алкоголю. Для запису, один спиртовий магазин розрахований на 20 тис. осіб, в той час як у нас є один намет з sip для 200-400 осіб. І нехай нам, то не довести, що це не геноцид.

30. Житлові будинки не мають власної пральної машини. Це пов'язано з тим, що в будинках HOA є спеціальна пральна кімната, в якій можна мити, сушити і прасувати пральню за допомогою запису. Це зроблено для економії електроенергії.