Міфи та факти про газові банки

Веб-сайт: www.facebook.com Хтось був зрізаний, хтось був збитий, неприпустимий, практично зламаний з axe і не трахнув до смерті. У 3 / 5 випадках я впевнений, що конфлікт може бути погасений на самому початку за допомогою одного звичайного газового обприскувача. Ще один 1/5 - за допомогою іншого, так званого газового каністру струменевого газу (це випадки, коли конфлікт відбувався в метро, у в'їзді, в іншому закритому просторі). Тим не менш, люди віддають перевагу не заслугам з «подругою самозахисту». Як я занурився через мою пам'ять, я забрав кілька упереджень про газові банки. Я намагаюся перерахувати їх тут і виставити їх.

Р

Газ не може бути зброї, але безглуздим для жінок.

Я довго проходив цю думку. Я вважаю себе дуже жорстоким, зайнятим бойовим мистецтвом і був впевнений, що тільки рішучі дії можуть захистити мене від зловживача. Ситуація змінила радикально, коли я побував на форумі зброї, самозахисту. Виявляється, що неординарний «ГБ» - найбільш, що не є зброєю. Там кожен з перших осіб зношує газові банки. Крім того, існує спеціальна секція, присвячена канатам – їх типам, тактики застосування та обміну досвідом успішного використання. Ось коли дума про те, що починався в голову безстрашного. Тепер, щоб бути чесним, я намагаюся навіть вийняти сміття в широкому денному світлі, тримати може в кишені.

Газовий спрей може спонтанно почати отрути і "полісон" перевізника.

Ця ідея була висловлена однією з моїх друзів. Я подав її - нормальний, не розширений спрей просто так не буде отрути, особливо в концентрації небезпечний власника. Звичайно, з часом об'єм активної речовини в бані трохи покривається - ще вона не 100% герметична система. Однак не несе небезпеки власника.

Він робить його більш агресивним.

Повідомлялося про те, що це сталося з безпеки на поході. Самозахист зброї в першу чергу є головою. Якщо людина не володіє ним, то не спрей може захистити його або врятувати його. Але для володіння цим об'єктом людина перевіряється на попередні зустрічі. Агресивний, спекотний, непереборний на мові, здатний піднятися перед батьком в спеку (вирішити броварський конфлікт вперед керівника групи) учасник не варто брати з собою на акцію. Однак, в ситуації «поїхати на поїздку», цілком здатний грати свою роль у машині.

Ніж (акс, дитячий лопаток) є більш надійним.

Декапітація ворога вирішує багато проблем. Прийняття на одне, що робити з корпсом? І з славою. Газовий каністра не здатний викликати травми, але одночасно для того, як приймає супротивника з гри. З чисто-психологічної точки зору, газирування ворога набагато простіше, ніж стерлінг або різання, якщо, звичайно, захисник не загартований злочинець. Добре, демонстрація, що різкий залізо, що GB - мертвий випадок. Тут потрібно пам'ятати принцип: отримайте його – акт.

Говорячи про ніж я повинен почути від мого друга - дівчина нижче середньої висоти і дуже тонка. Вона навіть продемонструвала мені цей предмет обладнання. Як вона збиралася збити її атаки я ніколи не розумію. До речі, так, на відстані, спрей також дає перевагу. Невелика, але перевага.

На п'ятах (п'яні) і на собаках не можуть діяти.

Дуже поширений міф. Спробуйте в кінці деяких бенкетів з рясними визволенням подряпини очей з перцем чилі. Як це? Що. Ймовірно, на міфічних блеркерах капсаїцин і не буде працювати – але gop-stop, як правило, також berserkers.

Найімовірніше, GB буде безсилішим для деяких спеціальних сил. І, за результатами спостережень, це не дуже надійний проти великих годинникових собак: Добермани, вівчарки, Роттиверилери. Але багато частіше люди стають жертвами нападу звичайної великої рогатої великої рогатої худоби і звичайних бліх з тих, хто любить годувати компасіонувати онуки і паркових охоронців. І на цих двох типах агрегаторів газ завжди може зробити останнє враження.

Газовий спрей неефективний при високих вітрах.

Алас, так. У цьому випадку навіть газовий пістолет не допоможе, особливо якщо вітер на обличчі захисника. Добре, за певних обставин вона може допомогти, в принципі, струменеве обприскування - той, що дає спрямоване вузьке потік замість хмари.

До речі, недавно я читаю в одній статті, що неординарний екстракт з перців Чилі - капсаїцин (основний активний інгредієнт Гб) провокує вироблення окситоцину, гормон щастя в організмі. А якщо, після успішного самозахисту, ваш опонент розірвав у сльози, це від щастя!

Ви можете постраждати від газового спрей самостійно.

Повітряна куля - зброя. Це безкоштовно продати, але ще зброя. Ви навчитеся самостійно. Я не збираюся розповісти вам, скільки статей було написано на цій темі на багатьох оборонних сайтах та форумах. Є навіть ролики, на які випробують природні вчені, перевіряють вплив газу на себе. English, Українська, Français...

Дуже дякую. Як давні Латиноамериканці сказали, си життєздатність, пара дзвіночок. Я повністю поділю свою позицію, хоча я не жив на півострові Апенніну. У нашій країні цей афоризм не може бути більш актуальним.

Тексти пісень, а це означає: Мій текст не є агітація на користь канапа, так, коротка навчальна програма. Самозахист - це персональний вибір. І крім активної самозахисту, є пасивний: не потрапити в ситуації, які можуть призвести до конфлікту. Або не скаржаться, якщо ви потрапили.