Небезпечне місце в Південній Судан (25 фото)

Ось історія блогера про Южний Судан.

Історія Південної Судан не буде завершено без відвідування найнебезпечніших місць. Тут ви можете втратити все, тут ви можете зникнути і ніхто не допоможе. Тут слід розраховувати тільки на себе, і зателефонувати за допомогою безглуздий. Коли ви приїжджаєте сюди, ви не можете бути впевнені, що ви повернетесь назад.

Це Південна Суданська школа ...

р.

Як тільки білий чоловік з'являється тут, сотні дітей ганчіться його.

Р

В принципі вони тут і без білого чоловіка над місцем.

Діти піднімаються до вас, витягуючи одяг, вони кладуть руки в кишені, вони досягають камери, вони намагаються відтягнути кнопки від вас, знімати ремінь і т.д. У той час як деякі діти були сходження на об'єктив, інші намагаються видалити значки з мого кроку!

Великий натовп оточує і починає харчуватися.

р.

Не можна керувати цим натовпом.

Прийняття торців.

Я боявся, що я знищив дітей. Під час проходження вузького проходу малюки почали падати і натовп почав їх виштовхувати. Починали кричати і вичавити, задні ряди піднялися до того, щоб підійти мене швидше, а перед кількома десятками дітей лежали на землі і друзі ходили по них, знизилися і відразу закривали наступні. Найгірше, що я не можу допомогти тому, що весь натовп приїжджає до мене. Не достатньо розбирати дитячі тіла. Найкращим способом було відступати від там швидше і вийти з іншого боку, щоб задні ряди зупинилися натискання. Що я зробив. Швидке очищення трафіку. На щастя, ніхто не болить. Вага дітей була невеликою, і вони не могли трамваї один одному.

Клас класу

р.

По дорозі немає електрики в школах. Всі Немає освітлення, немає води... Просто бетонні коробки і стільці.

Є дзвіночок ...

І починає збивати натовп на заняття.

Це як пучок овець. Так вони можуть працювати швидше.

Діти кріють.

Р

Не варто забувати про те, що незважаючи на те, що діти не надто готові займатися заняттями. Займає 5 хвилин для вчителів.

Також, в більшості класах, підлогах. Це музичний урок.

р.

В той час як деякі навчаються, інші борються на задньому дворі школи.

Незабаром цей натовп виростить і переміститься в резервуари.

р.

Джерело: zyalt.livejournal.com