Унікальні фотографії (20 фото)

Микола Соцков – фотограф, його унікальні фотографії стали фотографіями дня на Yandex. Фото було прийнято 20 разів, номер запису. Це те, що автор каже нам...

У дні, коли я почав приймати фотографії на цифрову милку, я зіткнувся з проблемою розміщення фотографій. Кожна кладаю свої фотографії десь, ділиться ними. Для створення облікового запису на Яндекс. Фото, що було зроблено.

На певній точці, деякі фотографії почали впадати в розділ «Публічні фотографії». Далі в "Фото дня".

Я пам'ятаю, що мій собака вперше потрапив на сторінку Yandex.

Я звернув його в те, що спекотний літо 2010 року, коли він, вичерпається нестерпним теплом, щасливо купується в ставку.

Задоволений приплив і освіжаючі бризки в рамі виявився таким чином, щоб користувачі втомилися від тепла, а фото було обрано в Фото Дня.

Унікальні фотографії (20 фото) Р

Люди здаються, як мої смішні тварини фотографії.

Тоді були більш популярні фотографії, виграли конкурси на Яндекс. Фотографії, інше фото дня...

І коли ці фото дня накопичили 10 штук, я привернув увагу адміністрації сервісу «Яндекс.Фоткі».

Я був запрошений до особисто присуджувати мене приз за іншу перемогу на фотоконкурсі.

Я з радістю погодився, і коли я прибув, виявилося, що я був єдиним користувачем сервісу, фотографії якого вдалося отримати на головну сторінку Yandex так багато разів.

Я пам'ятаю, коли я з'явився перед сервісною командою і її розробниками, я був здивований запит: «Кааааак!»? й

Вони не розуміли, як я був.

Я можу тільки потішити руки, і коли я повернувся, завантаживши пакет фотографій в послугу і ... потрапити на фото дня.

Я повинен сказати, що через це я застряг, і не всім сподобалося його на службі.

Багато людей помилково припускали, що я допоміг команді Yandex, деякі вважають, що я купив все. Не варто описувати.

Проте мої фотографії продовжили стати популярними.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Іноді ви хочете зупинити момент, в якому ноти тепла і любові спалаху.

Але ні, ми зосередилися на бігу, п'яному, відвантаженому щодня.

Ця колекція 20 фото, яка стала «фото дня» на Yandex. Фотографії. Вони не можуть бути художніми, але вони мають емоції, вони є частиною життя навколо нас. й

Джерело: nikonofficial.livejournal.com