1,1 км Марокко любить свій король Мохаммед Six. «Ми знаємо, що він стелить, будує палаци, але ми все ще любимо його дуже, тому що він припинив війну і ми можемо спокійно працювати в миру і розуміння. й
2. Портрети короля Мохаммеда Шостого і його батько Мохаммеда Фіфта вішати в кожному магазині, кафе і магазин – і це не культ, але правда любов.
3. У Столиця Марокко - Рабат, не Марракеш, як багато людей думають.
4. У обмінний курс національної валюти дирхам проти долара 7 MaD = 1 USD, проти євро 10 MaD = 1 EUR.
5. Умань Moroccan dirham є одним з найбільш стабільних валют у світі проти долара.
6. Жнівень Коли приходить новий король, вони змінюють шаблон на банкнотах. А замість портрета колишнього царя розташувався портрет нового короля. Або одночасно.
7. Про нас Населення Маррока – Араби (близько 60%) та Бербер (40%). Невелика кількість Negroes (Tuaregs, Malians та ін.)
8. У Слово Бербер походить від французького слова для барбаріана.
9. Навігація Згідно з давньою традицією, для приховувати їх обличчя обов’язкові чоловіки. Якщо ви бачите обличчя дорослого Туарега, знаю, що він повинен вбити вас, інакше він буде вбити себе. Зрозуміло, що ця традиція не спостерігається.
10. Багато дітей навчають Коран від 5 до 12 років.
11. На кожному вокзалі знаходиться молитви.
12. Друга мова після арабської мови в Марокко є французькою.
13.00 р. Крім того, багато хто говорить Бербер, чиє письмо практично втрачено.
14. Бербери та Араби гральні торговці. Якщо ви купуєте щось за ціною, яка пропонується в першу чергу, ніхто не сподобається транзакції. Похилково, сміливо і холоднокровно збивають ціну на 5 або навіть 10 разів. Завжди зателефонуйте ціни нижче, ніж те, що ви хочете платити.
15.00 р. Для того, щоб не розуміти, що мова йде про російську мову.
16.00 р. На ринках у великих містах деякі торговці знають російську цифру і слово «поховання-демпти».
17.00 р. Щоб ввести Марокко, потрібно лише заповнити карту міграції.
18 років Щоб отримати в Європу, мороккан потрібно почекати кілька місяців, заповнити багато анкет, пройти інтерв'ю і т.д. Не працює тут.
19.00 р. У великих туристичних містах місцеві жителі сприймають білки як сумки грошей і роблять все, щоб заробити гроші з них.
20. Прогулянка з туристичних маршрутів, місцевих жителів не піклуються про туристів.
21. Найцікавіші місця в Марокко, де туристи не йдуть.
22. Не можна пояснити, чому Мороккани, особливо жінки в поході, не люблять фотографуватися. За однією версією, вони бояться, що вони зроблять листівки з фотографій. Ще одна версія пов'язана з їх неоднозначною хворобою (дівчині маррі в ранньому віці без навіть отримання первинної освіти), а камеру для них - сатинов-машина, яка може викликати пошкодження або злий очей. У будь-якому випадку, ви повинні поважати свої запити і не приймати фотографії, якщо вони просять їх не фотографувати.
23. Морокканці намагаються допомогти, коли вони не просять, а потім копають за гроші.
24. На збитих туристичних маршрутах дуже розвинена біржа сувенірів для одягу, обладнання, електроніки.
25. Я не вдалося обміняти, але продати свої старі кросівки до Берберу за гроші. Так я не даю гроші, я оплачував місцеві Бербери.
26. Я хочу, щоб трохи подарунок від вас. й
27. Якщо ви придбали шкіряний продукт в Марокко, не дивитесь своїм специфічним запахом. Перед тим як було зроблено, шкіра була замочена в сечі коня в засмагах міста Фезе.
28. Шаурма в Москві готують за допомогою аналогічної технології в Марокко. Тільки в Марокко це тестер і двічі дешевше.
29. В цілому ціни в Марокко не відрізняються від російських. Наприклад, дати такі ж, як в Москві. Ці ціни лише для іноземців.
30. Терміни пікірування – складна і небезпечна робота. Висота пальмового дерева може досягати 20 метрів, і з'явилися випадки осені селян з пальмових дерев.
31. У вазах з пальмових дерев медові дати падають трохи більше жовтої яєчки Kinder-surprise.
32. Кольори марокканських будинків збігаються з кольором грунту, на якому вони стоять.
33. На території Марокко в Атласських гір стоїть Mount Jebel Toubkal (4165 м) - найвища точка Sahara і North Africa.
34. З кінця грудня по середині лютого можна пропустити в Марокко.
35. "Бербер віскі" - міцний заварений зелений чай з м'ятою і цукровою брикети. Зазвичай вона п'яна з східних чайників і стеків. Залийте "довго" чаю.
36.00 Р Деякі ягоди пити вино. Водій Захисника Джеп, Бербера, загадувався мені, що він мав потужне тіло і може пити вночі для польоту, а потім, як марлі. І він каже, що пити Бербер віскі і ви будете літати щодня. Я сказав йому: «Ком до Росії, мати стакан горілки і ви не зможете отримати протягом двох днів. й
37. Десертні свердловини виготовляються з бетону вручну.
38. Вода з колодязів в степу тепла, з піщаним смаком.
39.00 р. Середні вербальні витрати 1000 євро.
40. Марокко є повним 1980-х S-Class Mercedes. Вони використовуються як таксі.
41. Більшість автомобілів працюють на дизельному паливі.
42. На таксі, не включаючи водія. Дві особи перед пасажирським сидінням і чотири в зворотному напрямку.
43. Мопеди дуже поширені в Марокко. Одне мопеда може легко їздити в сім'ї з чоловіком, великою дружиною і двома дітьми. Що таке навантаження.
44. Жінки одягають багатошаровий одяг, тому вони не гарячі в цьому кліматі. Нерідко зовнішній шар залишається чорним.
45. Тільки заможні чоловіки можуть дозволити полігам. Я ніколи не зустрівся з двома або декількома дружинами.
46. Один водій таксі - сказав мені: "Для того, щоб запитувати таке запитання без проблем." Чому Путін на війну з Чечнем? Як вони мусульмани, право?
47. Коли люди чують слово «Росія» в Марокко, кажуть, «Ох, Володимир Путін!»
48. На світлофорах в містах, кожен збитий так само, як.
49.00 р. Важко будь-хто хто хоче зашкодити вам, захопивши. Імовірно, це означає: «Так, як ви робите», «Аджи, я приходжу!», «Подаруйся!», «Для тебе, брата!» або щось схоже.
50.00 р. Водій ніколи не нервує за кермом (я не бачив ніякого).
51. Марокканські хлопчики лікують кульку, а також наша національна футбольна команда.
52. Футбол є одним з найгарніших тем в Марокко.
53. У Марокко мексиканські телевізійні шоу переведені в арабську та трансляцію на телебаченні. Найпопулярніші чоловіки
54. Зайдіть до місця роботи таксі.
55. У Касабланці, поганий фавлакс коксист з білосніжними палацами.
56.00 р. Багаті будинки закривають товсті огорожі і заморожують в бетон з вищезгаданих фрагментів пляшок - товсті, ніж брусовий дріт.
57.00 р. Allahu Akbar - Алла. «Іншалла» означає «Для всіх заповітів Креатора». "Ассаламуалекум" "Пеце бути до вашого будинку."