Випускники

Пушкін подивився в воду, коли він писав про Лукомор. Для русалознавства, звичайно, наші генетики ще не вирощені, але кішки науковці з дипломами тренували чесний номер. Де кішка tyrant Kuklachev з його кицька? У сучасній історії є реальні випадки отримання дипломів МВА та навіть академічних ступенів. Коли я дивлюся в очі кота, я вірю його. Я б був принаймні доктором, якщо я не був так мереживним. Він дуже розумний, щоб витрачати час на таку несутність і насолоджуватися безтурботним життям котів. Тим не менш, не всі власники були так само. Ось 7 реальних випадків кота отримують диплом.

Колбі Нолан - MBA Master

У 2004 році в Університеті Техасу відбувся урочистий захід. Нагороджена майстер-клас з управління бізнесом. Неймовірно розумний кіт зацікавився ФБІ, який після ретельного вивчення дізнався, що шестирічний кіт Colby Nolan отримав диплом для хабара декількох сотень доларів. Агенції дізналися про те, як він взяв участь у курсах у місцевому коледжі, працював у ресторані швидкого харчування та написав колону у студентській газеті. Епоха з вченою кішка закінчилася дуже сумно для навчального закладу. У грудні 2004 року Генеральний прокурор Техасу закриває Південь Трійці і заказав власникам платити 100 000 штрафів за шахрайство.

Кіт Георг - майстер гіпнозу

Кілька років тому, ведучий BBC show Inside Out, Кріс Джексон, розкрив свій кіт Джорджа надзвичайних гіпнотичних здібностей. Для того, щоб не втратити свій талант, він приєднався до вихованця в трьох професійних організаціях з відповідними дипломами: британське товариство НЛП, Об’єднане братство гіпнотерапевтів та професійське об’єднання гіпнозних правочинців. Це дозволило Георгу стати акредитованим спеціалістом з гіпотерапії.

Kitty O'Malley є випускником школи

У 1973 році газета Флорида Ledger отримала диплом від Вашингтонської Вищої академії для Кітті О'Мальлі, кота також відома як Spanky. Хоча диплом був недостатньо, щоб визнати Кітті в коледжі, він став причиною розслідування.

Олівець Грінхол

11 грудня 1967 р. в м. Оливкова Г. Грінхаал, який був прийнятий до англомовного об’єднання оцінювачів майнових активів після оплати одинадцятьм гінеасом (до його рекомендацій не було підтверджено). Олівець був кішка, що належить Майклу Грінхалгу, оператору з телебаченням Wells та Західним, який провів розслідування в діяльності боргу.

Орео Collins – випускник вищої онлайн-школи

Це кішка, яка народилася 2007 року. Вона отримала ступінь від Джефферсонської вищої онлайн-школи у 2009 році, хоча її вік не дозволяв їй отримати ступінь. Дослідження було ініційовано Центральним бюро Грузії, на чолі з власником компанії Calvin Collins, власником Орео.

Анріета Goldeiser, науковий фахівець

Бен Goldeiser, британський журналіст з докторантом, написав в 2004 році академічний папір про здобуття ступеня харчування для своєї катертини. Американська асоціація консультантів з харчування з радістю приймала роботу і видала сертифікат в ім'я кота. Заслужений науковий співробітник.

Кіт Фелліні - сертифікат оцінювача нерухомості

У 1986 р. Рой Шефер, оцінювач нерухомості з острова Родо, отримав сертифікат CREA для оцінки майна на кішка Fellini, щоб допомогти йому з роботою. Він чесно сплачував $75 за довідку, а потім об'єднання оцінювачів нерухомості подала позов в федеральному суді за шахрайство. Після двох років судового розгляду судді не було заперечення Роя Шефера і його кота. За 70 000 доларів США в судових комісіях були сплачені Асоціацією оцінювачів нерухомості.