Як Французькі студенти Мусковітів помперовані (10 фото)

Один блогер розповів про двох французьких кулінарних млинців і ласощів Мусковітів.
Ретельно, не нормативна лексика.

165992р.

Це був прекрасний день березня. Двометрові сноуборди були освітлені життєрадісним весняним сонцем. Я прогулявся по новому будинку по вул. 1905 р., майстерня перенісся. - Ох, ебать! - Я сказав, практично трахнув на тротуар, погано очищається від льоду. Я хотів бачити, що заклади і місця навколо студії були так, що я міг би вийти і їсти. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Коли я перейде до нової квартири або офісу, я дізнався всі вулиці і двори навколо. І раптом на куті вул. Костикова і 1905 р., навпроти входу в редакцію газети «Московський Комсомолець» (за яким ми зараз сидимо), я побачила красиву зелену парасольку, під якою є дерев'яна стійка. Вони варять.

Меню лаконічно і складається з тільки млинців. Більше чаю і кави.

Два французьких студентів, які не говорять російською мовою, роблять млинці.

799191

Віннсент з Євіана і Джонатана з Парижа.

У них є газова плитка.

Бон Маман варення набір.

Суміш з млинців і шоколадних горщиків.

Немає ціни. Всі листя стільки, скільки вони дивляться.

О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О- О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О-О- Перед натовпами цікавих людей, які побігли або деякі освітні санітарні відеоспостереження не покривають лавку, ми повинні пройти перевірку.

П. Це буде життєрадісна, звичайно, якщо два французьких школярів хлібопекарські млинці в середині Москви були рекламні деякі нові ресторани або млинці. Але я вірю в дива і Санта Клауса. І я вірю, що підприємництво не вимагає мільйонів доларів в інвестиції, але тільки бажання зробити щось і можливість отримати ваш образ від дивана.

Джерело: tema.livejournal.com