Дерево-гаряча машина

«Лімузин mit Holzofen eingebaut» (садан з вбудованою піччю з брусу) – такий запис був доступний у документах для автомобіля, офіційно виданий мешканцем передмістя Цюріха.

Молодий швейцарський Паскаль Прокоп, який обладнаний його старою машиною з примітивним нагрівачем замість переднього пасажирського сидіння, в поточній морозній атмосфері миттєво став відомим у всьому світі. Особливо в Європі, зіткнувшись з аномальним холодним оснащенням.

Слово «Лімузин» перекладається з Німеччини як «лімузина» або як «седан», незважаючи на те, що руїна Паска 100% вагон. Здавалося б, було бюрократична помилка, тому що, наприклад, наша поліція для виклику хетчбеку «універсал пасажира» – один раз спрайт.

Як швейцарський веб-сайт 20 Minuten Online дізнався в першу чергу, встановивши дерев'яну піч в Volvo 240 (1990) вагонний драйвер шунтування локомотивів був вимушений сильною потребою: «Коли я втомився або п'є занадто багато, я хочу спати в машині», - пояснив Прокоп, згадуючи, що п'яний водій в машині може бути прорізаний.

За Pascal він не прийшов до правильного "дизайну" на першому кроці - в першу чергу труба плити троянда двох метрів: "Чим не вдалося приїхати" (фото реутерами/Arnd Wiegmann).

На закритій території аеропорту зафіксовано офіційні дозволи місцевого управління трафіком, крім водія заборонили розтопити плиту під час руху по вуличках (фото і відео, зняті на закритій території аеропорту), і замкнені поліцейські зупиняти Volvo на кожному етапі. Але Прокоп явно не дискурований. Він жартував, що він мав шведську піч в шведському автомобілі.

У Росії ідея Швейцарії також була оцінена, миттєво порівнявши її з Emel, їзда на плиті в казці «Замовлення до щуки».

3000 р.