891
Факти про Бельгія
1,1 км Бельгійки не патріоти, багато хто не знає атему Бельгії і не люблять бельгійців з сусідніх регіонів. Незважаючи на те, що в наших очах вони всі однакові, самі Бельгійки можуть легко зрозуміти з якої області людина від. Жителі будь-якого з регіонів Бельгії вважають мешканцями інших регіонів малою міцністю, всі вони діляться спільною любов'ю походу на голландці.
2,2 км Пиво - національна релігія в Бельгія. Пиво не п'яний тільки для сніданку, але від 10 ранку пити постійно. Якщо це спирт, то це тільки пиво. Все, що не є бельгійським пивом, особливо голландським пивом. Найгірше пиво Heineken. Найповажніший Дувель. Найхолодніші хлопці п'ють її.
3. У Пиво надходить в два розміри – невелика 0.25 і велика 0,33. Ви не знайдете півлідера в будь-якому місці, нехай тільки наші національні кулі. З трьома «великими» бджілками вже досить п'яні.
4. У Дівчата пити пиво стільки, скільки хлопців. І це не Moveton.
5. Умань Основною національною стравою є картопля або картопля фрі. Тут він називається бельгійською фрі, або просто глибоким фрієром. Їжте його з майонезом і скрізь, в пакетах, таких як пучки, які використовуються для з'їдання насіння. Будь-яка Бельгійка розповість вам, що американці вперше смакували фрі, коли вони були в Бельгії в кінці Другої світової війни і французькі фрі називаються від дієслова до франчайзингу - різати, і нічого не робити з Францією.
6. Жнівень Стерильність в Бельгії - це сумнівна концепція - будь-яка їжа буде служити вам або покласти на пластину своїми руками. Якщо ви замовляєте, наприклад, шаверма, ви поставите м'ясо своїми руками, то ті ж руки візьмуть гроші.
7. Про нас Речі лікуються дуже невикоректно. Вони можуть легко кинути куртку на землі або ходити в тон і брудно.
8. У Концепція стилю і моди дуже відрізняється від нашого. Дівчата не надягають підбори і кольори, ходять в тони і поєднують кольори, які роблять це здавалося б, що вони знаходяться під LSD.
9. Навігація Дуже сильний фемінізм в суспільстві. Дівчата абсолютно рівні з хлопцями, що вони страждають, хлопці не знають, як підходити до дівчат, тому вони дивляться на багато.
10. Якщо у вас є подруга, ви прохолодно. Тому що дівчина є гарантом, що у вас є секс і обробляється таким же чином. Іноді здається, що стосунки в Бельгії є просто камарадамська білизна сексу і це, хоча є винятком.
11. Бельгійки жінки дуже страшні. І ті, хто здавалося б, не дуже страшно, намагаються з'явитися страшно і плаття ще гірше. Якщо ви познайомитеся з гарною дівчиною на вулиці, вона або турецька або наша.
12. Немає такої речі, як джентльмен. Поставляючи дівчину вперед, відкриваючи двері або допомагаючи перевозити вагу щось неможливо. Є компанія дівчат і хлопців, і дівчата здійснюють коробку пива - це норма.
13.00 р. Велосипед є нормальним засобом перевезення. Тут кожен йде до них і дідів понад 80, і дітей від 2 років. Всі великі центри та залізничні станції мають стоянки для велосипедів, є тисячі них. Якщо ви орендуєте квартиру, то буде написано, чи є парковка для велосипеда біля будинку.
14. Бельгійки є дуже спортивною нацією. Запуск, велосипедний та м'ячний хокею популярний, якщо ви скажете «під ключ», то кожен думає про літнє спорт на траві.
15.00 р. Говорячи з трави, картина молодих людей, які сидять в центрі міста на набережній і куріння суглоба в колі абсолютно нормально. Неправомірні м'які препарати.
16.00 р. Бельгійки виходять дуже рано. У вихідні 8 ранку лінія до хліба для свіжого хліба - це нормальна історія.
17.00 р. Бельгійки є дуже вузькими, якщо є закон або традиція, вони слідувати за ним, незалежно від того, як це передбачено. Креативне або нестандартне мислення зустрічається рідко.
18 років В цілому бельгій дуже полоітні і доброзичливі, але іноді занадто багато. Наприклад, ви ніколи не будете відправлені безпосередньо, але скажете щось схоже на це: «Я не хотів би, щоб бити вас, або боляче ваших почуттів, але я думаю, що ви краще піти ебать себе, звичайно, якщо ви не хочете, ви не можете піти». Але я думаю, що вам буде комфортно. « » » » » » » » » » » » » » »
19.00 р. Бельгійки зазвичай одружилися пізно, в 30-ті роки, перед тим як вони переважно вважають себе молодим і безтурботним.
20. Вони люблять подорожувати. Зокрема, у них є Азія.
21. Просування Росії добре, але ідея нашої країни смішна. Я був дуже дивним, що коли я сказав, що я був з Росії, перша реакція була — велика, я довго хотів їздити на залізничному вокзалі Trans-Siberian і тільки тоді горілка, Путін, комунізм.
22. В цілому ставлення до росіян досить негативно – якщо людина, то бандит, якщо дівчина, то легкої поведінки. Дуже складно розбити цей стереотип у своїх головах.
23. Є багато Турків і Арабів у Бельгії. Вони лікують досить прохолодно, але якщо ви попросите бельгій, як вони відчувають себе про них, ви почуєте вчену тірду про те, як вони щасливі, і як вони не бачити різницю. Але якщо підійти п'яні бельгії з тими ж питаннями відповідь дуже відрізняється.
24. Є багато лесбіянки і геї в Бельгії. І в цьому порядку. Я пов'язую це не найвагомішим чоловікам, хоча, можливо, причина відрізняється.
25. Прем'єр-міністр Бельгії також є геєм.
26. Бельгія ділиться на дві великі частини: Нідерландсько-мовні Фланди та Французько-мовна Валерія. Фламінги розпаду Валонян і розглядають їх свого роду рабом.
27. Більшість Flemish говорять англійською, голландською та французькою мовами. Валонії говорять тільки французи і що, відповідно до Flemish, погано.
28. Всі Бельгійки розкажуть вам, що говорять Фламіш, ні голландці. Насправді вони однакові мови.
29. Найромантніша хобі вважають мешканців Антверпена.
30. Ви завжди бачите, що відбувається в квартирі.
31. Ніж не знімає взуття, навіть їх черевики. Вони сидять, пітають, але вони не будуть.
32. Бельгійки їдають гарячу їжу один раз на добу. Як правило, обід або вечеря просто сендвіч.
33. Бельгія, а також Франція, є єдиною країною світу, яка не використовує клавіатуру qwerty, де вони друкуються на азертисному макеті, я повинен сказати, надзвичайно незручно і лікологічно.
33. Дуже гучний удар і в будь-якій ситуації. Іноді ви отримуєте відчуття, що оболонка, що приступила поруч з вами, але ні, вона кинула ніс мініатюрної дівчини.
34. З почуттям гумору поняття саркасма немає як клас. Тому, якщо людина жартує, то він додає після перегнотування себе фразу - це жарт, інакше багато людей не можуть зрозуміти.
35. Перепади смертності досить низькі. Всі дуже просто роздягаються і все, абсолютно все, сауни, спа-салони і релаксаційні басейни - суміжні - і вони заборонені ходити в купальники і кришку.
36.00 Р Бар допустимості і гумору, за нашими стандартами, низький серед бельгій. У досить формальному настройку можна легко почути вибіркову вразливість і чорна жінка.
37. Бельгійки дуже морозостійкі. Дівчина в мінусі один в балетах на нозі і хлопець в шортах - це повсякденне явище.
38. Бельгійки планують все. Кожна людина має календар, а всі зустрічі розташовані близько двох тижнів. Так само, з ранку до друга навряд чи вийде.
39.00 р. Бельгія має сильні торговельні союзи і удари часті. За останні два місяці громадський транспорт, школи та інші громадські установи закривали три рази. Причини ударів, за нашими стандартами, просто безглузді.
40. Бельгійки є дуже чесними людьми і все тут базуються на чесному слово, чеках, чеках тощо. Ніяких пропозицій.
41. Бельгійки люблять консенсус, тому що вони бояться Коли ви сказали їм, що неможливо порадувати всіх, вони не зрозуміють це і швидше за все, зроблять справедливе рішення. Який не збирається костюмувати будь-який.
42. Всі магазини відкриті до 5-6, після цього можна знімати. Якщо ви купуєте меблі, то доставка працює тільки з 9 до 5 і тільки на будні дні. Це не справедливо для когось, щоб працювати пізно і хтось ні.
43. У Бельгії податки дуже високі, близько 45%, уряд неодноразово намагався знизити їх, але більшість населення проти цього, оскільки більшість населення в Бельгії не працює, але живе на добробуті.