Паперовий зоопарк

Канадський Калвін Ніхоллс вже майже тридцять років їздив з паперу. І це не хобі. Як пише Калвін, він займається паперовими скульптурами в режимі повного часу і не збирається зупинитися. Його роботи купуються рекламними агентствами, художніми галереями, видавцями, приватними колекціонерами. Тексти пісень, а це означає: Він все ще перетворюється на спосіб білі листи беруть на фактуру, форму і життя. Ви можете уявити, як болить Калвін має працювати на кожному шматку своєї роботи, яка виглядає неймовірно натурально - можна побачити кожен перо, кожну вовну.

«Важкий каркас спочатку виконаний з описом контурів майбутнього фігури. Скульптура дає силу скульптури, а основні дрібні деталі вже прикріплюються до неї. Кожен компонент зрізається і фактурний за допомогою набору дерев'яних і металевих інструментів. Я дуже уважно стежлюю взаємодію світла і тіні в скульптурі. Коли я зробив, я створив ще більш складний образ з студійним освітленням. Всі нюанси очищають на цьому етапі. Ніхольці, звичайно, не тільки роблять тварин, але займають центральне місце в своїй роботі. Це найбільша серія близько 70 робіт, що робить його протягом 15 років, колекція представлена в бібліотеки Follett в Чикаго.

Паперовий зоопарк

Паперовий зоопарк

Паперовий зоопарк р.

Паперовий зоопарк

Паперовий зоопарк

Паперовий зоопарк

Паперовий зоопарк

Паперовий зоопарк

Паперовий зоопарк

Паперовий зоопарк р.

Паперовий зоопарк

Паперовий зоопарк