Аукцион.

Ой! Я так амбулаторний! Ви можете придбати щось тут. й
до Так, так! Ви знаєте, мій другий музин сказав, що непривабливий друг...
- Великий Як красиво і добре продумано його ...
до Ви раніше? Це мій перший раз...
- Чи є це крісло зайнято? Кріплення! Приїжджайте тут, не зайняти, людина і наступний стілець подарує нам шлях.
Як ви думаєте, що ви повинні прийти? й
- Давайте подивимося.

Гумка голосів в маленькому приміщенні тьмяно освітлена і щадно мебльована з пилоподібними меблями поступово підлягає. Ті, хто прийшов до аукціону, були дуже мотлі натовпу, об'єдналися, тим не менш, за одним знаком - всі сподівалися в спині очей. Невелика, скромна, timid або неспроможна відчайдушна, вона була схожа на сонячний зайчик, що кидає її не помітити неспроможність роздумів і незрівнянної ситуації.

Ви замовляєте! він дрочить, що вони платять? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Він нервово виправив метелика.
Кожен другий четвер кожного одномісного місяця, він вийшов з маленької задньої кімнати через шаббі двері в цей великий нудний номер, гучно називається Dream Hall, і в добре організованому голосі, без багато хто слухає те, що він сказав: читати список.

- Дами і ніжниками! Шановні відвідувачі! ... (Я розповіли, що це привітання смаки мелодрами, він сам завжди уявляв себе в циркової арени ... добре, це не смішний – дорослих, поважних людей, які жили половину свого життя, раптом прийшли сюди ... якби він дійсно може дати їм щось, як якщо це не просто порожній звук ... чому вони вірять? Чому, коли вони залишають, вони здавалося б, запалюються в очах?
- Дами і ніжниками! Ми починаємо нашу розсилку! Лот один – “Мрія Небес”! ... (... що таке... добре, що це мрія? і навіть платити за це ... Увімкніть голову і подивіться, скільки він підходить ... так немає, дати їм Мрія Небес, так як якщо він навіть має сенс ...)
- Лот вісім! «Мрія негайного ранку морем, на сходинках веранди дерев'яного будинку з чашкою гарячого какао своїми руками!» Додаткова пропозиція - ковдра Ангори вовни і запах свіжопечених бункерів! ... (... що кошмар... хто навіть хоче?... сидіти на вологому веранді і голодувати в туман...)
- Лот двадцять чотиримісний! «Мрія подорожі в Північний полюс» ... (...hmm... yeah ... немає лиж, але все ж взяв, це сім людей, щоб відірвати своїми руками, чому це потрібно?) ? . . . . )
- Лот шістдесят-сім! "Мрія про наявність мами в залі на шкільній грі" ... (...... тут немає дітей? ... aha, після того, як деякі зцілення бере на себе тип зварного віку, в зношеному костюмі ... добре, що залишилося для нього, це останній лот для сьогодні ... що він робити з ним? ... Я не знаю ...)
- Дами і ніжниками! Наш аукціон вже сьогодні!

...подалі, залиште перед тим, як на маленькі шаббі двері заблоковані, вони починають подякувати йому; він захоплює цей момент, відчуває себе незручно, як якщо він був помилковий для знаменитості... як смішний все це ... зняти метелика, і отримати будинок якомога швидше, нехай ніхто чекати там, але спокійно і спокійно, і ні...

Вона посмішала дуже легко і непомітно.
Він сором'язливий з див... Мирд ... Я ніколи не зустрів будь-кого в цій алеї, коли я вийшов з задньої двері. Ісус. Хто це? Які величезні очі, здається, якщо сто вирватися в них не тісно. Жовтий блискучий клоак, пишний шовк шарф ... Його відображення в осінньому пудлі є як лист, який має просто падіння з... Захоплення ...
- Хто ти?
Я? Ваш сон )