577
Злий про професії
Фотографія
Тонкий чоловік з насиченим внутрішнім світом, який бачить всі кольори цього красивого світу,
Зробіть відмінну композицію навіть з шматка ... poop.
По суті, будь-який мангар, який врятував протягом півроку на простому дзеркалі і
Вивчився встановити старовинний фільтр на фото.
Про компанію
Це абсолютно безшумна професія, параситична в будь-якій компанії.
Успішно знає, як попросити idiotic питання на інтерв’ю, багато сором’язливих про командний дух та інші настоянки. нейтралізований легко - просто кидайте кілька даних у вашій спеціальності, і вони безпечно відключають. У кризі вони загорнуті майже першими.
Адвокат
Людина, яка вивчала ситу на 5 років, коли шість місяців вистачало зрозуміти основні принципи права та основи національної правової системи. Адвокат в житті або затверджує типові шматки паперу (у цьому випадку досить висадити мавпи порівняти деталі), або постійно стикається з новим завданням, для вирішення якого потрібно ретельно і продумано вивчити законодавство, побудувати систему актів, що регулюють конкретні відносини, і приймати рішення. Будь-який розумний співробітник Вашої компанії справляється з поставленим завданням після вище піврічні курси і має підставу правових актів.
Уваження існуючого натовпу юристів для суспільства, на мій погляд, неприпустимо.
З Я сам типовий юрист, я раджу, що правоохоронці коксів не повинні бути зняті, але просто розсіяні, даючи їм високоплатну роботу в сферах, які приносять відчутні переваги для суспільства і конкретної організації.
Фотографія
Мати, яка отримує гроші, зароблені важкою роботою інших для фотографування. З огляду на те, що більшість фінальних робіт потім пересуваються, фарбуються, килими і прищі знімаються, моделі не потрібні. Ви знаходите будь-який курча з вулиці, попросіть його, щоб повірити природно і посміхатися, зніміть фотографії і під ногами. І вони отримують тонни грошей на неї. Це як ці виразки на тілі суспільства - модель.
Про мистецтво бджільництва природно і «робота для камери» – відверта, на мій погляд, кицька. Подаруйте будь-яку красу 50-100 грам горілки - відіграйте так, щоб ці мокрі сапери і не мріяли!
Ріелтор.
Це його.
Дружина директора (у будь-якому положенні)
Вона не може нічого робити, інші роблять роботу для неї. А її зарплата – хто!
маркетолог
Не потрібно вразити людей, які не знають, і не дадуть шати.
Продавець Консультант
Dumb обмежена материнська ебать (або ганчінка) з парою запам'ятовованих фраз в голові
Він не продає, він не радий, він забирає інший непотрібний шматочок, а потім оплачує за нього при оформленні замовлення - він не потребує його взагалі.
Я просто мав один з цих нещодавно, і я запропонував підключитися до Beeline TV. У нас є цифрове телебачення! Інтернет!
Я говорю, що твої ТВ-канали шестерні для нових широкоекранних телевізорів?
Повідомляємо вас, цифрове телебачення, 60 телеканалів! ви будете підключені?
Я сказав, що немає, подивіться, є старі телевізори, у них є співвідношення сторін 4:3, як минулого століття. І є нові, широкоекранні, мають 16:9 співвідношення сторін. Якщо дивитися нормальні трансляції на широкоекранному телевізорі, то будь-які всі обличчя будуть подовжені, або будуть чорні смуги з боків. Ваш цифровий телевізор Белайн з чим співвідношення сторін?
Тітка: так, звичайно.
Знаю, я розповідаю вам, ви маєте цифровий або аналоговий сигнал на телевізорі?
Вона сказала: "Молода людина, я сказав вам, що телебачення є цифровим!"
Я: Так, це ясно. Ось номер на оптики прийшов до моєї квартири, а потім що, що застрягло в моєму телевізорі?
вона біла.
Білий ебать! WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE WHITE
Я маю на увазі, що роз'єм на цьому взутті?
Вона: Я дізнався зараз. (на п'ять хвилин) тюльпан. Звичайний тюльпан.
Я маю на увазі, що ебать не число, але аналог?!
Вона: Чи буде ви підключені?
Бізнес-консультант
Це свого роду faggot, що серйозні хлопці, наймають, коли вони розуміють, що щось неправильно з їх справу, і зрозуміти, що особливо є недолік мозку. Він дав роботу, він дивовижно дратує мозок співробітників, відволікаючи їх від роботи на місяць або два, потім приходить до серйозного дядька і приносить Тату з назвою «Як ебать». Він отримує багато грошей, посмішок і листя. У тато зазвичай пара листів з текстом, як «Оберігаючи садівника, водій Вася і жінка Маша очищувач».
шемале
Покриває Vkontakt і LiveJournal, постійно кладе деякі ебать оновлення через який все сповільнюється, антивіруси через які все сповільнюється, вимагає від деяких причин довгих паролів, які потрібно регулярно змінювати. Він завжди розбиває речі. Завжди не в місці, зморшки, коли запитують, як зробити гарний знак в горді і коли попросити розпакувати iPhone. Він п'є на робочому місці, вимагає його купити дорогі іграшки і отримує більше персоналу!
Якщо він був пожежним, комп'ютерні проблеми зупинилися відразу.
Веб-програміст.
СТОП ФУНКЦІОНЕРНІ роги, ІНТЕРНЕТ АЛРЕАДІЇ ТА СУЧАСНІ САЙТИ!!!! 111 Р
солдат.
Робота полягає в тому, щоб прокидати вранці і ебать мозку всіх нижніх ранок протягом дня. Неважливо, що і чому.
Інколи звітують про органи влади та проводять демонстраційні дослідження, перевірки.
Відмінні риси: підвищена HCV, незадоволений вигляд, наставник тону, самопізність, схильність до вживання алкогольних напоїв, нездатність визнати їх ltgui, неускладненість.
Офіційно отримайте мало, неформально використовуйте свої повноваження, створюючи або розв’язуючи проблеми на зовнішніх носіях.