Сабвуфер своїми руками (51 фото)

Один майстринь вирішив зробити сабвуфер для домашнього кінотеатру своїми руками.

Ми першими кроками в електричній інженерії, і після того, як обидва проекти були успішними, стали прагнення зібрати щось більш складне. Мої очі припинили на сабвуфері. Я хотів відчути всі шармії звучання спеціальних ефектів при перегляді фільмів. Перше, що я визначився на потужності - до 100 Вт більше, ніж достатньо для приміщення. Ну, потім пошук креслень і підбір динаміки НП. В той час як спікер і фаза-інфертер приїжджає до мене в пошті, я почав вибрати матеріали. У сусідньій меблевій компанії знайшли це 30 мм плити в відходах і на сто рублів випило в розмірах. Оскільки розміри, запропоновані на сайті, призначені для 19 мм мдф, необхідно трохи перерахувати, що внутрішній обсяг залишився незмінним.
Збираємо пару шурупів, щоб оцінити помилки пилки, ті не були

Зробіть маркування для динаміки фрезерування та фазики

Ми готуємо ручну фрезеруючу машину і ось мої різачі для виробів, все зроблено виключно в домашніх умовах.

Так як млинець вимагає компаси для якісного фрезерування, необхідно зробити його з того, що було

475263р.

В кінці вийшов це, за допомогою цього компаси я можу зробити кола діаметром 60 мм.

Почати фрезерування, не забудьте підключити пилосос

Ось як красиво.

Акустика і фазика прийшли, спробуйте їх на.

Термінал фрезерування

Намагатися знову

Тепер беремо балку з усіх куточків.

770857

Відпочивали й разом з Сабом пішли батькам в с. На стінах шаба приклеєна поліефірна смола (щось як епоксидна, але висихає 40 хвилин) і затягується на довгих гвинтах

Після відпустки я забрав шпаклівку справи. Спочатку я просто хотів закрити болти. Але потім я вирішив, що якщо ви робите це якісно в цілому з усіх боків з великою лопаткою, що літак був ідеальним. Після обробки наждачним папером він надав меншу шпаклівку на пластику.

Після шпаклівки все вже шліфуються, невеликі недоліки виявляються шляхом розробки порошку. Далі грунтовка, сушка на добу, потім знову обробка наждачним папером. Металева основа наноситься і висушена і покрита лаком. Так ми закінчуємо цим красивим тілом.

І ще кілька видів.

І закрийте вигляд на фарбу.

р.

Застосувати динамік, якщо все добре.

Приклеюємо внутрішню частину тіла цим антирезонансним матеріалом. Деякі бітумні фольги.

А потім одягаємо їх на однакові рукави.

р.

Тексти пісень, а це означає: Це світло і тепла зараз.

корпус вгору

Далі був вибір, щоб виготовити шипи, але знову перемістити під ними незручно потрібно щось покласти під ними так, щоб лінолеум не зламав, поїхали в меблевий магазин і купили залізні ручки, які були покриті і викручені.

2370762р.

Що виглядає так.

В принципі все з sab тепер закінчується поворотом підсилювача. з'явилася ідея, щоб зробити sab активний і stuff все всередині, але я якось не дуже така продуктивність, тому що буде окремий підсилювач для нього. З Я був раніше в змозі зібрати підсилювач вперше в моєму житті успішно на TDA7294, я почав робити однакові чіпси в міст. Але після читання такий підсилювач є тільки 8 ohm навантаження, вибір більш складного підсилювача на перетворювачах. З великою кількістю інформації він вибрав Лансарус, і це його схема. Потужність може бути отримана з неї 200 Вт або більше

137373

Приготувати плату за LUT Виправте всі помилки з лаком для нігтів.

р.

Ludim доріжок

Ми збираємо всі деталі, головне, щоб зробити помилку для мене.

р.

Оскільки суб працює на LF, потрібно LF (LF) фільтр. Звичайно, якщо звукова картка має окремий доступ до Саба, то це не можна зробити. Але я не шукав простих способів. Схема фільтра на операційній кімнаті. LPF має регулятор об'єму, регулятор зрізу та рівний регулятор фази.

Оплата CNF

FNF тут.

З фільтром також не так просто, бажано стабілізувати живлення. зробити стабілізатор тут його схемою.

Стабілізатор зібраний

Перевірити все в роботах, Лансар покласти струм відпочинку. Усі роботи.

Ми перевіряємо FNH все, що регулює всі роботи, щасливі snot. Стабільна комісія мала бути спрощеною, завдяки людям, які знають її.

Тепер за допомогою підсилювача я мав тест трансформатора TP-100, з вторинним 20V, але це не буде достатньо. Я мав напругу всіх, хто мав підсилювач труб. І ой дива! знайшов один, від нього витягнув пальовий транс TS-180. Я мав дізнатися, як розгортати трансформатори. Перемотування первинних поворотів 500 і вторинної напруги 27В

Зроблено, знову за перший раз.

Почати створення корпусу підсилювача, як завжди з кутів для рами

2617781

спробувати на радіаторі

Придивний luminium пішов до першого підсилювача, піти в фанери)

Ми збираємо фрезерування.

Переглянути ззаду

Далі по рулонних, шпаклівок, шліфованих, мелених і т.д. до покриття лаком

1917 р.

Готовий результат

І більше.

З'ясуйте, як вони вписуються разом. Висновок добре!

Ми збираємо все в підсилювачі, ми оцінюємо і фіксуємо його.

FNF змушений виштовхувати регулятори занадто близько, незручно обертати ручки.

Поставте підсилювач на поліуретан самоклеючі ноги

Я забув, щоб додати, що я вставив дошку захисту змінного струму і покласти діоди на передній панелі, червоний буде запалюватися, якщо є постійна напруга на виході підсилювача, зелений опік 3 секунди, в той час як є затримка в повороті

Дуже дякую. У висновку потужність шаба досить над дахом! бас дуже чіткий, стійкий і еластичний. Не зачепивши або не закрийте. Єдиний недолік шаба полягає в тому, що вам доведеться взяти всі меблі з кімнати разом з плінтусами, вібруючи все навколо! Перегляд або прослуховування музики буде приємно. Я рекомендую повторення, sranval прислухав магазин шаба, до 10-15 тис. нічого не близько, щоб грати в магазин, як це. І не тому, що Саб зібрав своїми руками, але тому що все було оптимально підібрано в цьому проекті. Дуже дякую.

3610Р. 4200Р.

Джерело: www.liveinternet.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное