Один блогер взяв красиві фотографії Північного моря і північного Шикоку в Японії від комфорту поїзда.
Японія відома захватом, захоплюючим, притягуючим, ударним і надихаючим, в жодній невеликій частині з кількістю доріжок в довідниках і звітах. Іноді виникає негативний вплив на навіть найбільш здавалося б серйозні джерела. У Японії є такі відомі туристичні визначні пам'ятки Японії - великий Seto Bridge, найдовший міст світу, що з'єднує острови Хоншу і Шикоку, стрибаючи на невеликих островах Inner Sea Seto. А ось здавалося б, 21 ст. Навіть якщо ви ніколи не бували в Японію, ви можете подивитися на міст з супутника в Інтернеті, виміряти довжину і підрахувати кількість секцій. Я точно не зробив цього. Я шукав у Вікіпедії. Російська Вікіпедія повідомляє про те, що міст довжиною 37.3 км і має 6 секцій. Українська Вікіпедія і французька Вікіпедія вірять, що міст складається з 11 секцій загальною довжиною 13.1 км. І, нарешті, японські самі пишуться в японській Вікіпедії, яка кількість секцій становить 10, а загальна довжина становить 12,3 км (або 9,376 метрів, якщо ви нараховуєте тільки поверхневу частину). Припустимо, що це не важливо. Кращий спосіб побачити Японію, щоб побачити його з вікна поїзда.
3610Р. 4200Р.
(Ця фотографія допомагає позбутися від почуття, що задня частина занадто мала.)
Р
Північний кінчик Шикоку є одним твердим заводом. Місто Сакаїд, перше, що відвідувачі дивляться на Великий міст. Перше місце в плані виробництва в префектурі, третій в цілому Шикоку. Транспортування, хімічна промисловість, логістика.
349648
Сануки Фуджі, красиві, як мій Бог, і біле шоу проти нього. Я не намагався говорити про японську урбаністизацію та сучасну архітектуру. Він працює, там немає. Ми переїжджаємо в місто Марігума.
Коли я пішов до Вікіпедії, я був здивований, щоб дізнатися, що Санукіні Фуджі, давній улюблений шахти, був фактично одним з «сім fujoi». Це його. Є сім з них (нараховуємо їх). Традиційна традиція виклику конічних гір «фузі такої та такої місцевості» дуже стара, а список досить довгий.
Замок Маруа. Тут був замок, вежа і гордо плаваючи, а потім люди винайшли бетон і всілякі вежі.
677274
І починаються поля. Не існує багато, але є. Я не можу допомогти, але пам'ятаю Асо з п'яти горохами, які виглядають як спальний буддха здалеку. Це також виглядає як жіночий буддха.
Габаритний зображення
679658
Джерело: kitya.livejournal.com