Російські студенти про мистецтво

Ведуться роботи 11-градантів, які брали участь у російському олімпіаді в мистецтві.
покоління моронів! Спасибі Фурсенко за це! Слава іспиту!

Великий російський поет Пушкін зображений. Пушкін любив писати поезії. Він складається з них просто і легко. Один з найвідоміших віршів, «Я пам'ятаю чудовий момент», - написав він після прогулянки. Дуже красива, тепла і сонячна, Опитування Пушкіна в інституті і всі викладачі були здивовані своїм талантом. Він жив з матір'ю. Він був дуже важко для нього і його матері, бо вони не мали грошей. Пушкін присвятив всьому житті поезії, не залишаючи часу на особисте життя. Він не мав дружини або дітей. Як дитина, Пушкін, замість прогулянок по вулиці з друзями, складається поезія. З раннього ранку до пізньої ночі він виправив слова. Як дитина, коли він ще був у школі, він пішов на заняття і одночасно зумів писати поезії. Його матір був дуже гордим сина, який ні напої, ні дими, але пише вірші та дослідження.

Портрет зображує російський поет Лермонтов на схилі своїх років. Він був відомий російський діяч. Він зображений зануренням в думки (далі загальні слова про склад портрета). Лермонтов не зданий бути багатим. Він зношує сіру старовинну куртку. Так! Наші поети і письменники не пішли на золото, але довелося заробити гроші на твердій роботі.

Художник Суворов. Картина називається Боярня. Назва картини «Леді Морозова»: Багата жінка сидить на слоні, вона в хутра. А поруч з нею – бідний одяг. Саме тому митець хоче показати нерівність Росії, в якій був серфдом, був дуже насичений і дуже бідний. «В середині жінки, яка виснажена, викривлення селян» Васнецов «Сніго покоївка»

Це художник Суриков. Картина називається «Виконування ювіанів дуги» (далі автор есе розширює все, що він знав про неї, наполегливо викликав зображений «джина».

«Педестал зображує Плато і Арістол. Пальто своїми руками Що він стояв.

«Я не можу назвати автора». Це пам'ятник громадянину Мініну та князя Пожарського.
Пам'ятник Стародавньої Русі. Україна. Мінін дзвінки на Пожарському, щоб зробити щось героїчно. й

«Ця ілюстрація зображує другий прихід Ісуса Христа до землі. В даний час Бог повинен бути здійснений. Всі бояться Бога, бояються його покарання за гріхи.

Заголовок живопису – «Петер Я схищав сина». Петро І пригнічує Алексей, змушує його писати пояснювальний лист про те, що сталося. Назва: «Петер Я допитає сина в Петрограді» Картина називається «Інтеррогація». Два чоловіків зображені - Петро І та його підлеглість. Петро виглядає на нього суворо, підлегл виглядає на підлозі, якби він вкрав щось. На підлозі ближче до Петро - це папір. Імовірно, митець хотів зобразити виникнення питання. Світло, що протікає в приміщення, символізує світло, яке світиться на правді в певній ситуації. й

Ах. Пластов "Фасист бліх":

«Морінг на краю» «Це картина Левитана. Картина восени. Левітан – великий російський художник.
Відомий для осіннього пейзажу (далі - загальні слова про осінній і жовтий лист). Есе закінчується наступним чином: «І чому хлопчик зображений перфоратором, один художник знає» «Зображується осінньою ангою. Дерева тихо втрачають свій декор. Хлопчик завитий на траві символізує швидке пастор природи і прихід зими. Але що сталося в живописі?

Ймовірно, вівчарки перенесли морський хвилечик і корів, які сумнівно виглядають на ньому, але не розуміючи що сталося. Але, швидше за все, вівчарка покаталася на пень і впав. Тільки його вірний друг, собака, пом'якшує неприємності, боби.
Я думаю, що це називається Допомогти другу або закликати допомогти.

8185757

Ах. Дейнка Севастополь
Картина зображує захоплення Язова

11-й-градер пише: Картина художника невідомої для мене зображує російський Цар Петро І з дружиною Катериною. Митець правильно передав персонажу Петра І, який любив задоволення і жінок.