РЛРРРРРРРРРРРРР РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР РРРРРРРРРРР РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР

Після чергового сканування Шотландського озера Лох Нес, щось дивне було знайдено в його глибині, що згідно з експертами не може бути велика риба, блокування риби, колод або інших сміття.

Marcus Atkinson відсканував озеро на туристичному човні і виловив на глибині 75 футів (22.8 метрів) щось, що виглядає як велика змія і в цілому, як 5 футів! (1,5 м).

На дно човна встановлена риба пошуку і сканування глибини кожні 4 секунди. Неприємний об'єкт на сонарному екрані з'явився на човні Урхарт Бей. Об'єкт був переміщений! Я пішов з човном протягом двох хвилин.

, м. Київ

Свідчення на екрані сонар Аткінсон знято на мобільний телефон. Збуджена новими свідченнями монстрів в Лох Нес-Лейк, фахівці Nesie rushed для вивчення фото і скоро виключених колод і сміття, а також риби і ущільнення з можливих предметів. Його висновок було те, що це може бути дійсно загадковим Nesssie, монстр нагадує екстинуальну водну плесіозавр динозавр, який довгий час був легендою.

Р

«Я був у великому ударі», – розповідає Аткінсон, «більшого, це було як величезне змія». Коли я побачила його на сонарному екрані, я снижню і дивився його підхід човна з лямкою. У мене є більше і більше, і я нарешті отримав свій мобільний телефон і почав збирати фотографії. Я ніколи не бачив нічого подібного. У цьому озері ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я бачив багато зображень Nessie в 21-річчі, але мої фотографії, ймовірно, найбільш точні.

Тим не менш, скептики не переконувалися. Вважається, що це може, швидше за все, бути пучок водопровідної колонки. Згідно з критиками, насиченими зоопланктоном, він може добре відображати синаровий сигнал і надати той же образ.