449
12 Підписи Радянського Союзу
Це ознаки вагітності, але ...
Радянські люди твердо вірять, що держава повинна подбати про своє особисте благополуччя. Це їх Священний обов'язок, держава. Забезпечити високоплатну роботу, безкоштовне навчання, безкоштовне лікування, безкоштовне житло. Що ще?
Радянські народи не особливо люблять працювати. Він завжди відчуває, що він оплачений нестерпним. Улюблена казка радянської людини: «Для того, щоб бути оплаченими, і ми докладаємо до роботи. й
Зразкова радянська людина повинна обов'язково курити тютюн і пити гіркий. Якщо радянські народи не роблять цього, вона виглядає дуже підозрою. Існує враження, що це не реальна радянська людина, але деякі з профнань. Може бути навіть саботист.
радянські люди, щоб покласти його м'яко, не чисті на руках. Він тягне все в будинок. Тексти пісень, а це означає: Він не думаю, що він робить все неправильно. Я впевнений, що все навколо популярне, і тому його. Якщо радянська людина залишила завод і нічого не з ним, то день був
Радянські народи не вірять у Бога, не дотримуються швидкостей, не почуйте нічого про командування. Вона була в церкві з 1991 року. Просто в разі. Що робити? Хоча рай на землі прямо вважає СРСР. Єдиною іконою в будинку радянської людини є портрет Сталіна.
Радянські народи вважають принципом правосуддя бути головним. У мене є крижана хата, і мій сусід має бас хата. Не ярмарок. Як мені краще? Тому: виберіть і розділіть. Мій сусід лід, мій сусід синій. Краще, як з мене. І бажано, щоб ця операція для відновлення правосуддя відбувалася частіше, принаймні один раз на тиждень. Щоб не накопичувати зайву нерухомість. І що буде поганий удачі до декулактизації і вигнання до Сибіру.
Радянський чоловік не зацікавлений в політиці: «Це не наш бізнес причини». Чим краще знає бос. Вирішили нам довго. Ніщо залежить від мене. Але він переходить на опитування рано вранці і кидає балот з ім'ям одного кандидата в балотну коробку. Він вірить, що це єдина демократія. Все інше від Державного управління. І якщо ви приклеїте ніс, де його не потрібно, ви також будете висаджені. Так наш будинок знаходиться на краю.
Профспілки потрібні, каже радянський чоловік. Не буде ніяких з них, які дадуть ваучерям? В іншому випадку ці профспілки повинні сидіти, залишатися німими і дарувати в органах. Як сказав бос, це було право.
Радянські люди люблять фрібі, тому вони завжди купують лотерею та інші вільні квитки. Неподалік, щоб взяти участь у всіх видах сумнівних підприємств, які обіцяють неймовірні перемоги. Він вірить в пірамідальні схеми і листи щастя.
радянські люди знають, що закони є законами і життям. Закони та правила не завжди слід дотримуватись, а іноді, коли вони суперечать поширеному сенсу, вони повинні бути порушені в назві правосуддя. Або зручність.
Не ходити, коли ви можете запустити по вулиці?
Я оплачував хабар, ходив в лінії.
Ор Гайшнік: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу: й
Радянський чоловік легко відрізняється в будь-яку чергу своєю схильністю до пресування близько до одного переднього. Це означає, що не вдається (іноземна радянська людина) може клитися між.
Радянська людина знає від власного досвіду, що в будь-якому радянському магазині, він неодмінно буде зважений і підрахований, але він ледачий до подвійного зчека суми, названого йому, і він засвоюється використовувати контрольні ваги.
У конфліктах, якщо стоячи в рядку, завжди береться сторона продавця, касіра, адміністратора. Кричить на будь-який покупець "Свіжаючі права": "Не заважати з торгівлею, відійти!" Він не любить продажників, хоча. Він викликає трейдерів і спекуляторів. Він впевнений, що це професія, як правило, thief, і гроші, отримані ним, вкрадені.
Радянські люди рідко відстояли свою трамплінну гідність у касах, агенціях та офісах. Він віддає перевагу загубитися і піти. Не робіть це гірше. І він правий. Якщо з'являються радянські «пари»... Краще від гріха.
Якщо всі перераховані вище присутні у вас, ви можете пишатися, що ви є радянською людиною!