Манеквін з історією

La Pascualita або Little Pascuala це весілля, що був живий в магазині в Chihuahuahuahua, Мексика, за останні 75 років. Довгий час для манеквіна з магазину весільних суконь, але манеквін має досить дивну історію. За легендою, Ла Паскуліта є прекрасним збереженим корпсом дочки власника.

Р

Протягом багатьох років історія Ла Паскуалита привабила широкому припливу відвідувачів, в тому числі посередників, з усієї Мексики в Чихуахуа. В даний час цей магазин відвідав туристів з Південної Америки, США та Європи особисто дивиться на «корпс» нареченої. Люди голодують, прокидають ніс у віконному вікні, дивляться на манеквін і намагаються розібратися, чи людина перед ними реальна або ні. Вони дивляться своїм дивовижним виглядом і реалістично підібраними функціями і виразами обличчя. Більшість людей вважають, що вона є реальною особою, яка колись живила.

La Pascualita вперше встановив в магазині вікно 25 березня 1930 року, одягнувши весільну сукню. Ефект був дивним. Люди, пасер-by просто не змогли відірвати очі цього манеквіна, з широкими просторими скляними очима, реальним волоссям і майже природним тоном шкіри. На жаль, манеквін нагадує власника поточного магазину, Pascuala Esparza. Після того, як вони прийшли до висновку, що манеквін насправді був прикрашений тіло своєї дочки, який нещодавно загинув на свій день весілля після того, як трохи потроху Black Widow павук. Це відкриття не вдалося залишити небайдужих місцевих жителів, і вони почали висловлювати свою непрозорість. Але через час Паскуала видала офіційну заяву, яка заперечує ромби, вона вже була пізно. Не хочу, щоб вірити цю заяву. Назва дочки власника забути багато років пізніше, але назва «Ла Паскуліта» збереглася до цього дня.

Звичайно, припущення присутності корпса природно супроводжується всілякими надприродними подіями, міфами, магією. Повідомляли кілька дивних ромби, але ніхто не був підтверджений. Він був колись сказав, що французьке диво в любові прийде вночі і чарівно принесуть манеквін до життя, вкрасивши його з міста.

Дехто вважає, що її альтанки пересувається і стежить за ними в магазині. На ніч вона також змінює свою позицію біля вікна. Ці казки звук інтимізовані. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Одяг Mannequin змінений двічі на тиждень за закритими шторами. Соня Бурчіга, співробітник, який працює в магазині, каже, що кожен раз я ходжу біля Паскуліті, я отримую холодний поті. Руки манекен виглядають дуже реалістично і вона навіть має варикозне розширення вен на ногах. Я думаю, що вона є реальною людиною. Чи може це дійсно бути 75-річної корпси? Хочу побачити і знати себе.

Але в той час як більшість місцевих жителів Чихуахуа, La Pacualita насправді є добре збереженим рифом, інтернет є повним поясненням, чому це не може бути вірним. Музей Миспензії, наприклад, говорить про те, що «Земля не зацікавлена у збереженні такого великого зовнішнього вигляду». З деяких причин люди, як правило, думаю, що збереження тіла набагато простіше, ніж це дійсно, і один коментар додає: Так, дійсно, внутрішні органи під впливом відкритого середовища повинні почати декомпозицію занадто швидко, навіть якщо ви берете на себе надприродні заходи, щоб зупинити процес. За спеціалізовані умови контролюються як Ленін, так і Мао. Більшість речей похоронного будинку полягає в тому, щоб зробити тіло добре перед похованням. Все це зберігається протягом двох тижнів, після чого відбувається процес руйнування тіла. Що ви думаєте?