Антитерористичні урни

Після Дніпропетровського «терористичного нападу» в Україні розпочався реальний нефобія. У різних містах, урни керуються з вулиць в кожному можливим способом, так як якщо контейнери для сміття є єдиним місцем, де можна класти заряд, а шляхом їх усунення можна перемогти тероризм по всій країні.

Янукович прибув у Донецьку сьогодні, а всі бетонні урни зникли з центру на ніч. терористи, побачивши це, зламали в сльозах, відступали і пішли до Іраку, де вони не здогадувалися, щоб прибрати урни. На даний момент президент є безпечним.

Але найхолодніше було зроблено в Ровенкі Луганської області. Влада міста, віра в те, що їхній отвір є інтересом до терористів, знайшли нічого краще, ніж загорнути пластикові урни в залізничному вокзалі та інших громадських місцях.

Здавалося б, що улюблене місто може спокійно спати, але тут не було. У Ровенкі знайшли значну кількість зібрань. Саботів почав кинути сміття безпосередньо на поліетилен. Вони проникли і спалюють захисний шар з сигаретними батками, таким чином, вибухаючи цивільні особи до терористичної небезпеки.

Потім урни почали засипати піском, а загортати після. Все! Головне, що поруч з ними почали викинути відро для сміття, бо потрібно кинути його кудись.

Я сміхався на цій картині протягом п'яти хвилин. На мій погляд, це найточніша ілюстрація ебать, що йде в свідомості наших громадян. Нагадувати мене про кота, яка зберігає рефлексивно скребкову каструлю, навіть після того, як я припинив надягання спеціального наповнювача. Я не говорю про відро - це Нобелівська премія.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное