499
Не пропустіть на паливі.
Цей пост знову доводить, що ви не повинні економити на бензині для вашого автомобіля, оскільки ремонт двигуна буде коштувати вам набагато більше, ніж ваші заощадження. Потім текст автора.
Мій автомобіль не новий, але він не є іржавним каштаном. Що не сталося!
І тут я подорожую на півдні України. Низькопаливна лампочка зловила вогонь. Почати пошук автостанції.
Серед всіх АЗС з ціною 95 близько 11.45 грн (або 1,42 або 46 російських рублів) на літр я знайшов 10.90 грн.
Ціна дуже низька.
Ну, найкраща я можу сподіватися на таку ціну, яку вони заливають 92 замість 95. Я газований.
В результаті після заправки через 50 кілометрів, почав глухий!
Автомобіль не стартує і ебать!
Я почав шукати причину і знайшов забитий фільтр палива. Я думаю, що це робить. Очистити його як кращий я міг.
Я влаштував і пішов в найближче місто. Я купив три більш паливні фільтри там і відразу змінив забитий.
І він кинув його, і він був ще чорним.
Перемістити на Я знову загинув 40 або 50 кілометрів. Під капюшоном, а потім вгадайте, що забито!?
Змінено. Я зняв і відкинув деякі з паливних шлангів. Пісок вийшов з нього.
Я пішов далі і після 70 км помер. Історія, тільки цей забитий фільтр я зберіг.
Я зробив його додому на останньому фільтрі. Тепер потрібно давати машину в сервіс для очищення газового бака.
І ось фактичний фільтр і його зміст, які накопичуються в ньому на 50 кілометрах:
345218
Р
Мій автомобіль не новий, але він не є іржавним каштаном. Що не сталося!
І тут я подорожую на півдні України. Низькопаливна лампочка зловила вогонь. Почати пошук автостанції.
Серед всіх АЗС з ціною 95 близько 11.45 грн (або 1,42 або 46 російських рублів) на літр я знайшов 10.90 грн.
Ціна дуже низька.
Ну, найкраща я можу сподіватися на таку ціну, яку вони заливають 92 замість 95. Я газований.
В результаті після заправки через 50 кілометрів, почав глухий!
Автомобіль не стартує і ебать!
Я почав шукати причину і знайшов забитий фільтр палива. Я думаю, що це робить. Очистити його як кращий я міг.
Я влаштував і пішов в найближче місто. Я купив три більш паливні фільтри там і відразу змінив забитий.
І він кинув його, і він був ще чорним.
Перемістити на Я знову загинув 40 або 50 кілометрів. Під капюшоном, а потім вгадайте, що забито!?
Змінено. Я зняв і відкинув деякі з паливних шлангів. Пісок вийшов з нього.
Я пішов далі і після 70 км помер. Історія, тільки цей забитий фільтр я зберіг.
Я зробив його додому на останньому фільтрі. Тепер потрібно давати машину в сервіс для очищення газового бака.
І ось фактичний фільтр і його зміст, які накопичуються в ньому на 50 кілометрах:
345218
Р