Спорт в японській

Botaoshi (Ботаоші) є аномальними за всіма стандартами європейського типу командного спорту, які беруть участь виключно академіями японської академії військового оборони (м. Японія Військової оборони), аранжуючи реальні битви навколо дерев'яного стовпа.

Гра, яка включає в себе дві команди 75 людей, кожен, проходить навколо дерев'яного стовпа на травному полі і є супер динамічним і надзвичайно ефектним. Тому, навіть якщо ви не любителя спорту, ви обов'язково станете лояльним шанувальником Ботоші, взявши участь принаймні один матч цього незвичайного японського розваг. р.

Багато шанувальників Ботаоші погоджуються, що видовище цього спорту можна порівняти тільки з римськими гладіаторськими бортами.

Члени однієї команди підкреслюють навколо стовпа і намагаються захистити її від атаки іншої команди, головна мета якого полягає в тому, щоб звести її будь-яким засобом, доступним для них. Це означає, що гравці можуть: штовхати, удар, удар, захоплення супротивників і навіть вдарити нижче поясу при необхідності. 611652

Суддя вимірює кут дерев'яного стовпа
Атлети від команди захисника оточують дерев'яний стовп з триярусною структурою, як військовий: перший ярус складається з 70 осіб, що оточують стовп з щільним кільцем, другий ярус охороняється 4 спортсменами, що стоять на плечах їх товаришів, основним завданням якого є хуторно вирубати ноги на головах супротивників, які в Ботоші називають нічого, крім супротивників, а на третьому ярусі – на самому вершині стовпа сидить, як якщо в гнізді стріли, закриття, яка є останнім рядом оборони. Закриття є таким роду kamikaze, що може зберегти всю команду в останні секунди матчу, знизивши всю вагу його тіла на стовпах супротивників, що тягнеться до землі.

р.

Історія спортивного спорту Ботаоші датується 1954-1955 рр.
Згідно з правилами, виграти, атакуючу команду не потрібно розкачати полю на землю, але тільки нахилити її на 30% (до 1973 року кут нахилу був 45%, але для того, щоб збільшити розважальну та складність змагань було зменшено до 30%).
Гравці атаки мають лише два і пів хвилини, щоб покласти поле на лопаті, інакше команда захисника перемагає.

Botaoshi є неймовірно захоплюючим видовищем, в якому спортсмени, непривабливі захистом, боротьба з піднятою дерев'яною палицею.
Для непідготовленого глядача, що відбувається на полі може здаватися як хаос, в якому хворі, які втекли з мадама, беруть участь, оселилися обсесією - при будь-якому курсі, щоб збити дерев'яний колоду на землі, який з донецьким притулком зберігає їх від збирання на менталі.

Гравці піднімаються по одному голові, трамвайні падати ноги, прикус, подряпини, в цілому, робимо все, щоб виграти.

р.

«Коли я вперше взяв участь у конкурсі Botaoshi, я думав, що я отримав реконструкцію давньої японської битви, але коли я бачив, що багато учасників були кровоточивими, зловживаючи їх обличчям, і одна з них була проведена поле на розтяжці, я був просто шокований, - сказав американський студент Девід Крунгем, який став свідком одного з матчів Ботаоші. Це дуже жорстокий, але як і раніше спорт, який робить вас емпатією не тільки для команд, але і для окремих гравців, які отримують найбільші гроші на своїх довгих головах.