674
На маршруті доброти
У Волгограді дуже швидко розповсюджується іноземець. Пасажири 123-го таксі прямо обговорюються в одному з соціальних мереж: Сьогодні Я був на 123-му автобусі, я зловив надзвичайно цікавий драйвер. Він проводить солдатів і вагітних безкоштовно! Головна Чи все ще «заду»? ?
Звісно, я до. Хороший роутер не є символом міського фольклору, але реальної людини. Ми змогли знайти драйвера Usub Kochoyan, який протягом восьми років їздив на воді.
Я думаю, що у мене є дуже високий діапазон. Ні, я скромна людина, але коли я спробую запропонувати іншим водіям цю знижку, вони кажуть, що це не вигідно. Поганий без 30 рублів? Ні, але зачепити себе і інші на весь день!
Але все ще Усу не знеболюється, на маршруті Волгоград - Волжський вже чотири драйвери давали - вішали трафарет з написом "Прегант - безкоштовно". І ще один водій 194-го мікроавтобуса також вирішив не приймати гроші від майбутніх мам.
Usub має знижки "писані та усні". Писана знижка - оголошення в салоні: "Особливості, солдати, дні народження, а також відмінні студенти - безкоштовно."
Відправка дієслова при надходженні пасажира і каже: «Привіт, оренда водія», він автоматично отримує 3 рублів знижку. Якщо він звучить «Привіт, шановний драйвер», то мінус 5 рублів від вартості поїздки, пояснюється бонусною системою Usub.
Звісно, незвичайний водій має багато постійних клієнтів, вагітними жінками знайомляться з графіком Кохоян. У черзі також підкреслюються чудові студенти з кредитами в руках. А бос не на всіх проти ексцентриків його працівника.
Я оплачую власника. Я, хто вагітним жінкам. Але скільки радості я отримую від цього, немає суми грошей дасть мені таке щастя!