Креативний аркуш

Автор пише: Моя дитина була спіймана в школі з обманом аркуша. Я затишна з шпорами: ручна робота системи правих шпоратів краще, ніж пара лекцій. Правда, в цей раз подяки Kinder головоломка мене, однак, викладачі поїхали в той самий ступруг і дитина дозволили використовувати цей обманний аркуш.

Спори виглядають так:

р.

Я довго не змусить вас ріпсувати мозок: це був урок літератури, і діти повинні запам'ятати гасіння з Слова про порушення Ігоря. По суті, в цьому скелястому живописі 21 століття записали наступні:

1287681

Я сміхався як кінь.

() А дитина в синьому оці говорить: «Чому технічно це не обдурити аркуш.» Немає тексту в ньому. й

І тепер намагаються довести до інших, які ми рідні російські люди, і не євреї. Так ніхто не вірить нам, Quish World Tojes

Я не псував дитину або соромлю його. Якщо ідіоти в нашій країні з'явилися разом з літературою протягом майже 100 років, щоб спонукати дітей до читання і книг, нехай вони оберігають себе від цієї ідіотерапії.

Яка точка запам'ятовування цього idiotic тексту? Ніщо.

Яка точка навчання «Події про полку Ігоря» у школі? Ніщо.

У школі є тільки діти, які навчають всю літературу. І я гордість моєї дитини: вона покладає правильні блоки проти ідіоциклії цього світу і успадкував мій почуття гумору - з таким набором в житті не втратиться.

Вбити цю «найкращу радянську школу у світі» з ідіотичним «Літературним»!