958
Додавання в меню собаки
Ми хочемо, щоб наші молодші брати (наприклад, ті, хто дихає нерівномірно до них). Будинки, одяг, продукти харчування та напої особливо для них, коханих. Ні, що зрозуміло. Бажання подбати про когось дуже ласкаво просимо. Тим не менш, що повернення є найбільш щирим. Зустрінемося з вами. Вони будуть. Це буде приємно. Що б твій настрій? Вони є. Кожен відчуває себе. Вчиться щось, і ми стаємо більше, ніж один одному. Вони імітують щось.
Для особливо великих любителів імітувати навіть пиво для собак почали виробляти. Чому цей напій був названий пивом, я не можу сказати, тому що, судячи за складом, є тільки солона основа і добавки, такі як імбир і мед може запропонувати таку ідею. Решта - овочевий бульйон, вітамінні порошки та інші заспокійливі - до традиційного ячменю напою, вони, здається, не мають відношення. Але тепер ви можете з учням практично на одному столі. Для найвищого, щоб говорити, єдність. Це називається «Dawg Grog» і коштує шістнадцятої пляшки. Не дуже погано, в принципі. У мене є ідея спробувати себе. Не те, що я дійсно хочу, просто curious (наприклад, Travolta's характер молочний коктейль в ляльку). Немає, дійсно. Шість американських рублів. Для пляшки. Для собак. Цікаво.
Головне не ввімкнути в коза (або цуценя).