1012
Сноуборди, байдарки і Ноа Арк
Я дивився на свіжі вершини. Адміністратор пише про прихідний паводок. Я кажу інакше. Це кілька днів, але я не хочу грати страшно. Але. Я не думаю, що це затоплення.
Давайте робимо математику. Офіційні дані. Під час снігу падали п'ятдесят сантиметрів опадів (принаймні тут).
korrespondent.net/відео/ukraine/1530381-v-kieve-za-sutki-vypala-mesyachnaya-norma-osadkov-v-город-obyavlena-chrezvychajnaya-situaciya. Я не знаю, як кількість Вікіпедії, але вони думаю, це 50 мм. Все правильно, нехай сніг не залишався в місті, і це тільки день. Далі Площа Києва становить близько 850 км2. Рис з ним кидають половину на Дніпрі, прилеглі території (де немає душових кабін). Навіть забрати його вниз. До 400 км2 На території Києва впав 20 млн куб. м снігу.(400*0.05) За кілька днів збирання з міста, згідно з різними джерелами, вилученими з 70 до 80 тис. тонн. Захопити його, це 100,000. Хтось навіть розтоплений трохи - нехай буде 200 тис.
Щільність снігу приблизно дорівнює щільності води. (Не маленька.) Усього: 20 млн. Гентльмен, якщо не забути все в арифметичному, це 1%. Не десять всього. Один відсоток. Це, основна, переважна, залишалася в місті.
Я повторю після офіційних даних - це щомісячна норма. Вона ще в місті. З п'ятниці прогноз потепління. Я молитися Богові, що це не занадто суворий. Снігопад протягом дня і половина є надзвичайним. Дощ протягом тижня - це паводка. З усіма наслідками. Що робити тиждень? Поки що, на основі прогнозу погоди.
Приготувати човни і запасатися на підборі. Будь-який, хто хоче побудувати для себе – додається малюнок.
ПС. Для того, щоб бути більш точним, він впав в 2 дні 60 мм, місто залишився 15 мм, а площа, з якої буде йти - близько 550 км2. Зарахувати його.
ПЕС. Попов вже почав перевантажувати стрілки. http://ru.tsn.ua/kyiv/popov-naznachil-novogo-kozla-otpuscheniya-na-sluchay-pavodka-v-stolice-298260.html
ПЕС. Тут ми йдемо, infosmi.net/events/ 16486-goloseevskij-rajon-kieva-zatopilo-taloj-vodoj