1486
Рекламна топка
Незвичайний підхід і свіжі ідеї оцінюються всюди. Принаймні в бізнесі зростаючих богів, принаймні в акваризмі навіть в рекламному бізнесі. В рекламних оголошеннях вони, ймовірно, сплачують краще. Захопити. Тому що це в простому місці. Іншими словами, цільова аудиторія величезна. Відповідно, кращі творчі роботи в поті їх обличчя і виробляють дуже якісний продукт. Досить часто і з апетитною сумішшю гумору і цинікуму (запам'ятка безсмертної фрази О. Бендера «Море цинікізм». Люди люблять це.
Wrigley's 5 Gum Оголошення Ви можете переглянути ваші почуття
І зоооЗоо паперові серветки дозволять вам уявити ідеальний світ без плям.
Для Ford Figo відбулася дуже символічна рекламна кампанія під слоганом «Залишити свої турботи». З залученням образів відомих людей.
І легше для Михайла Шумачера.
Ви чортів мотоциклів. І правда - класти на шолом, не носити один - результат один.
Ще одним серйозним попередженням про наслідки куріння є «Якщо ви курите, ваша дитина курить теж». Булшит.
Помста мокіто засіб посміхається дуже багато. Я думаю, що багато буде приєднатися. Ковтання з пробосів.
Приємно здивувався підхід Всеукраїнського благодійного фонду «Соціальне партнерство».
Більше сигарет. Це дійсно важка тягар суспільства.
Добрий Мазда 5. Більше номерів.
Добре, ось дуже чіткий підказок. Дійсно, це час для розширення.
Wrigley's 5 Gum Оголошення Ви можете переглянути ваші почуття
І зоооЗоо паперові серветки дозволять вам уявити ідеальний світ без плям.
Для Ford Figo відбулася дуже символічна рекламна кампанія під слоганом «Залишити свої турботи». З залученням образів відомих людей.
І легше для Михайла Шумачера.
Ви чортів мотоциклів. І правда - класти на шолом, не носити один - результат один.
Ще одним серйозним попередженням про наслідки куріння є «Якщо ви курите, ваша дитина курить теж». Булшит.
Помста мокіто засіб посміхається дуже багато. Я думаю, що багато буде приєднатися. Ковтання з пробосів.
Приємно здивувався підхід Всеукраїнського благодійного фонду «Соціальне партнерство».
Більше сигарет. Це дійсно важка тягар суспільства.
Добрий Мазда 5. Більше номерів.
Добре, ось дуже чіткий підказок. Дійсно, це час для розширення.