Кіт виживає душ в машинній мийці

Австрійці автовласника Reinhold Pratl знайшов втрачену коту за грилем свого автомобіля. Знаходив кішка під час газування на станції 15 миль від дому. Перед тим, як правильно промити машину в машинній мийці.

Відправка Pratl, 53, зупинена на станції метро Оберварт. Водій занурився двигун, вийшов з машини і в даний момент він чув, що дивні звуки еманують від бампера автомобіля - гасіння і дивний збиток. Коли він почав шукати на бампері, він був досить дивним. Через радіаторну сітку сердитися очі свого кота, прізвища Мурлі, подивився на нього.

«Я чув дивні шуми до, але я думав, що звук надійшов з двигуна автомобіля», - сказав він. У мене немає ідеї, як кішка потрапила.

У місцевому автоклубі, де допоміг зняти кота.

Важко уявити, що Мурлі змушені пережити. Після всіх, коротко перед цими подіями, Рейнхол припинив миття автомобіля. «Коли кішка була видалена, вона все одно була вологою і запахом шампуню», - нагадує Reinhold. Власник автомобіля ретельно кладуть живу і не травмовану, крім психологічних переживань, кішка і приймала до рідного міста Хартберг.

Геральд Кайнз, спіщанувач для австрійського моторного клубу ÖAMTC, сказав: Щоб зняти кота, нам довелося розібрати бампер і видалити фари. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.