9 найяскравіших і найпрестижніших оповідань

1,1 км Алан Е. Майєр. "Бад удачі."

Я прокинувся з сильним болем над тілом. Я відкрив свої очі і побачила медсестра, що стоїть на моєму ліжку.
"Мр. Фуджима" Вона сказала: "Ви пощастили вижити бомбардування Hiroshima два дні тому." Але тепер ви в стаціонарі, ви сейфи.
Трохи живу з слабкістю, запитав:
- Де я?
"В Нагасакі" вона відповів.

2. Лариса Кіркленд. "Пропозиція"

Зірка ніч. Це правильний час. Вечеря свічника. Затишний італійський ресторан. Маленька чорна сукня. Розкішне волосся, блискучі очі, сріблястий сміх. За два роки ми разом Чудовий час! Справжня любов, найкращий друг, ні один інший. Шампанське! Я пропоную вам руку і серце. На одному коліні. Люди дивитися? Так що це буде! Це красиве діамантове кільце. Блаженні щоки, чарівна посмішка.
Як?

3. У Шарль-Андрю. "Гост"

Як тільки це сталося, я кинувся додому, щоб розповісти дружину сумну новину. Але не здавалося мені слухати. Вона не помітила мене на всіх. Вона виглядала прямо через мене і залила себе напою. Увімкніть телевізор.
У цей момент був зроблений телефонний дзвінок. Вона підійшов і підібрав телефон.
Я бачив її обличчя зморшки. Вона загинула гірко.

4. Андрій Є. Полювання. "Повага".

Вовняна ковдра, яка нещодавно була надана в благодійному фонді, комфортно захопила свої плечі, і взуття, яке він знайшов в трахі, може сьогодні не стежити.
Вуличні ліхтарі зігрівають душу так красиво після всієї цієї холодної темряви.
Вигнута паркова лавка здавалася таким чином знайомим своїм напруженим старою спиною.
"Танк ти, Господи, - думав він "живо просто дивний!"

5. Брайан Ньюелл. "Що хоче диявола"

Поблизу відійшов два хлопчики. Неприємність гіпнотичних очей все ще захопила голову.
- Дивитися, що він хоче від вас?
- Моя душа. А ти?
- Плата по телефону монети. Він повинен називатися відразу.
до Ви хочете їсти?
Я не маю ніяких грошей.
до Це океї. Я отримав багато.

6. Жнівень Джейн Орвіс. Вікно.

З того часу, як Рита була жорстоко вбита, Картер сидить у вікно.
Немає телевізора, не читання, відсутність листування. Тексти пісень, а це означає: Його життя є те, що ви бачите через штори.
Він не піклується про те, що приносить їжу, сплачує рахунки, не залишає приміщення.
Його життя - бігові спортсмени, зміна сезонів, проходження авто, привид Ріта.
Картер не усвідомлює, що відчували номери не мають вікон.

7. Про нас Джей Ріп. "Фат"

На жаль, для нашого життя стало занадто заплутаним в сучці гнів і блажен, щоб вирішити щось інше. Довіряємо багато: орел - і ми одружилися, хвіст - і ми будемо частиною назавжди.
монета була допущена. Вона називається, загортати і припинити. Орел.
Ми постаралися в її небесному.
Тоді, в одному голосі ми сказали: "Чи ми робимо це знову?"

8. Роберт Томпкінс. "У пошуках Трута"

Нарешті, в цьому віддаленому, відокремленому селищі, його пошук було завершено. У накопченому хатині вогонь сідає Правда.
Він ніколи не бачив старшої жінки.
- Ви дійсно є?
Старий, зморшований джгут неприступний урочисто.
Що робити? Що таке повідомлення?
Стара жінка плітає в вогонь і сказав:
Скажіть, що я молодий і красивий!

9. Навігація серпень "Сучасна медицина"

Дацзлінг фари, знежирення шліфування, пронизливий біль, абсолютний біль, потім теплий, принадний, чистий синій світ. Іоан відчував чудовий щасливий, молодий, вільний, перейшов на сяючий світ.
Біль і темрява повільно повернулися. Іон повільно, ледь відкрив свої набряки очі. Бандажі, деякі труби, лиття. І ноги ніколи не трапляються. Дружина овець.
до Ви були збережені, дарлінг!