Flying Dynamo вдарив англійську

Неймовірний погляд, гідний будь-якого наукового фантастичного фільму – ілюзіоніст Стівен Фран, який прибув біля даху двоповерхового автобуса.

Я дивлю, як він зробив це? Будь-які ідеї?

У понеділок 24 червня чарівний Стефан Фране, краще відомий своєю псевдонімом Динамоемом Динамоем, продемонстрував британську нову хитрість, яка стала свідками дихання. 30-річної художниці подали основні пам'ятки Лондона, але не в салоні двоповерхового автобуса - ілюзіоніст оживився, тобто без видимої підтримки біля даху транспортного засобу.

Посмішуючи Динамо, долоню якого ледь відпочивали на тілі двоповерхового автобуса, вилетіли в Палац Вестмінстер, а потім перехрестили Вестмінстер міст. По дорозі магіяря, транспортний засіб супроводжував поліцейський ескорт, очищаючи дорогу від інших автомобілів.

Flying Dynamo вдарив англійську Габаритний зображення

Люди в салоні автобуса, безперечно фотографовані походи за склом Стівена, прагнучи захопити унікальний акцент у всіх деталях. Найпоширеніше питання ілюзіоніст отримав від пасажирів: «Чи є дроти, що тримають організм? й

За словами Сонце, дивовижна трюк була спонсорована м'якою компанією, яка намагалася привернути увагу до її нової акції.

Варто відзначити, що представники компанії не помилилися в своїх прогнозах - рейс «Динамо» дійсно зацікавили туристів і жителів Лондона.

Левітація захопила не тільки свідки, а й сам Фран, які розповіли про свої почуття: «Це один з найцікавіших речей, які ніколи не намагалися зробити!» Я був захоплений реакцією публіки – так багато людей були турбує мене під час поїздки. Що було чудово!

Стівен Фран не дивний шанувальникам шанувальників, адже його трюки неймовірно популярні у Великобританії. Динамо вперше застрягнув англійську в 2011 році, коли він проходив на воді на річці Тиса. «Динамо»: «Чарівний неможливий».

Ілюзіоніст також відомий для хитрощів з зникаючими монетами, маніпуляціями карт і читання думками через очі співрозмовника.