Фотографії Luxie Фотографія дикої природи 2013

Оголошено 10 кращих пострілів відомого британського конкурсу. Videographer of the Year - один з найпрестижніших конкурсів дикої природи в світі. У 2013 році вона відвідала професіоналів і любителів з усього світу.

46,000 фото з 96 країн подано до суддів. 15 жовтня в Музеї природної історії Лондона відбудеться виставка кращих фотографій конкурсів. Фотографії будуть включені в книгу, опубліковану Музейом у співпраці з BBC Worldwide.

У той же час ми представляємо 10 кращих робіт конкурсу.

На полях Швейцарії

Фотограф Етєн Франция (від 15-17), Швейцарія.

Альфа чоловіча

Ці чорні леви колись контролювали територію національного парку Серенгеті в Танзанії, але були переселені чотирма іншими леви.

Фотографія Михаїл Ніколс знайшов їх у траві під час дощу: "Я ніколи не бачив ці два альфа-чоловічих разом до."

Гойдалки

Фото Діани Ребман (розробка тварин), Руанда.

Портрет рептилій

Лукаш Богуці неспроможний в icy воді майже цілий день, щоб взяти цю картину.

Фотограф: Лукас Божицький (Портрет тварин), Польща

Пішохід на Курильських островах

Щорічно між липень-вереснем величезна кількість сокирних мигратів до свіжої води Курильського озера в Росії, щоб заспокійити в рідних водах. У цей час ведмеді Курильських островів.

Фотограф: Валер Бернардичі (події поведінки тварин), Росія.

Чорні перли

«Ікра з цукерками, здається, мені дивно поширилася перлина». – Солвін Занкль

Фото Solvin Zankl (Underwater World), Німеччина.

До...

«З просвітленням руху крокодил заблокував плавлення черепахи, а потім захопив голову щелепою. Я побачила крокодил, щоб замерзнути на даний момент, щоб тримати камеру все ще, щоб зробити картину. до Alejandro Приєто

Фотограф: Альяндро Приєто, Мексика.

Дерев'яні гриби

Завдяки правильно підібраному куту і отриманої оптичної ілюзії ці гриби з висотою 30 см здаються цілими деревами.

Фотограф: Агорастос Папацаніс (реативний вигляд), Греція.

Дугун

У бухті Марса Алам, Єгипет, дайвінг ентузіастів дивитися, як дугнг fed.

Фотограф Дуглас Сеіерт, Єгипет.