746
Фотографії Luxie Фотографія дикої природи 2013
Оголошено 10 кращих пострілів відомого британського конкурсу. Videographer of the Year - один з найпрестижніших конкурсів дикої природи в світі. У 2013 році вона відвідала професіоналів і любителів з усього світу.
46,000 фото з 96 країн подано до суддів. 15 жовтня в Музеї природної історії Лондона відбудеться виставка кращих фотографій конкурсів. Фотографії будуть включені в книгу, опубліковану Музейом у співпраці з BBC Worldwide.
У той же час ми представляємо 10 кращих робіт конкурсу.
На полях Швейцарії
Фотограф Етєн Франция (від 15-17), Швейцарія.
Альфа чоловіча
Ці чорні леви колись контролювали територію національного парку Серенгеті в Танзанії, але були переселені чотирма іншими леви.
Фотографія Михаїл Ніколс знайшов їх у траві під час дощу: "Я ніколи не бачив ці два альфа-чоловічих разом до."
Гойдалки
Фото Діани Ребман (розробка тварин), Руанда.
Портрет рептилій
Лукаш Богуці неспроможний в icy воді майже цілий день, щоб взяти цю картину.
Фотограф: Лукас Божицький (Портрет тварин), Польща
Пішохід на Курильських островах
Щорічно між липень-вереснем величезна кількість сокирних мигратів до свіжої води Курильського озера в Росії, щоб заспокійити в рідних водах. У цей час ведмеді Курильських островів.
Фотограф: Валер Бернардичі (події поведінки тварин), Росія.
Чорні перли
«Ікра з цукерками, здається, мені дивно поширилася перлина». – Солвін Занкль
Фото Solvin Zankl (Underwater World), Німеччина.
До...
«З просвітленням руху крокодил заблокував плавлення черепахи, а потім захопив голову щелепою. Я побачила крокодил, щоб замерзнути на даний момент, щоб тримати камеру все ще, щоб зробити картину. до Alejandro Приєто
Фотограф: Альяндро Приєто, Мексика.
Дерев'яні гриби
Завдяки правильно підібраному куту і отриманої оптичної ілюзії ці гриби з висотою 30 см здаються цілими деревами.
Фотограф: Агорастос Папацаніс (реативний вигляд), Греція.
Дугун
У бухті Марса Алам, Єгипет, дайвінг ентузіастів дивитися, як дугнг fed.
Фотограф Дуглас Сеіерт, Єгипет.
46,000 фото з 96 країн подано до суддів. 15 жовтня в Музеї природної історії Лондона відбудеться виставка кращих фотографій конкурсів. Фотографії будуть включені в книгу, опубліковану Музейом у співпраці з BBC Worldwide.
У той же час ми представляємо 10 кращих робіт конкурсу.
На полях Швейцарії
Фотограф Етєн Франция (від 15-17), Швейцарія.
Альфа чоловіча
Ці чорні леви колись контролювали територію національного парку Серенгеті в Танзанії, але були переселені чотирма іншими леви.
Фотографія Михаїл Ніколс знайшов їх у траві під час дощу: "Я ніколи не бачив ці два альфа-чоловічих разом до."
Гойдалки
Фото Діани Ребман (розробка тварин), Руанда.
Портрет рептилій
Лукаш Богуці неспроможний в icy воді майже цілий день, щоб взяти цю картину.
Фотограф: Лукас Божицький (Портрет тварин), Польща
Пішохід на Курильських островах
Щорічно між липень-вереснем величезна кількість сокирних мигратів до свіжої води Курильського озера в Росії, щоб заспокійити в рідних водах. У цей час ведмеді Курильських островів.
Фотограф: Валер Бернардичі (події поведінки тварин), Росія.
Чорні перли
«Ікра з цукерками, здається, мені дивно поширилася перлина». – Солвін Занкль
Фото Solvin Zankl (Underwater World), Німеччина.
До...
«З просвітленням руху крокодил заблокував плавлення черепахи, а потім захопив голову щелепою. Я побачила крокодил, щоб замерзнути на даний момент, щоб тримати камеру все ще, щоб зробити картину. до Alejandro Приєто
Фотограф: Альяндро Приєто, Мексика.
Дерев'яні гриби
Завдяки правильно підібраному куту і отриманої оптичної ілюзії ці гриби з висотою 30 см здаються цілими деревами.
Фотограф: Агорастос Папацаніс (реативний вигляд), Греція.
Дугун
У бухті Марса Алам, Єгипет, дайвінг ентузіастів дивитися, як дугнг fed.
Фотограф Дуглас Сеіерт, Єгипет.