Черил Келлі. Автомобільний гіперреалізм

Американський художник Cheryl Kelley Фарби тільки старі автомобілі. Для Келлі, її любов автомобілів, в першу чергу, глибока інстинктивна пам'ятка до своєї форми, не наркоманія до роу двигуна. Вона описує її пристрасть таким чином: Перше, що захоплює мене - краса. Я можу буквально втратити в відбиттях красивих автомобілів, коли вони зупиняються на світлофорах.

Закінчила Університет Хьюстон у 1982 році та Вища школа для виконання та візуальних мистецтв у 1987 році.

Захоплення з автомобілями з Черил Келлі як дитина: поки її однолітки грали в дочку-матері, вона була гоночна в автомобілях відомого бренду Hot Wheels. Вирощування, дівчина не відмовляється від ідеї до приводу автомобіля і зараз впевнено приводить до 1977 року Корвета. Назва цього талановитого художника добре відома шанувальникам гіперреалістського мистецтва, який, до речі, стає більш популярним з року до року.

р.

Cheryl Kelly використовує олійні фарби та алюмінієві листи для своєї роботи.

На портретах або натюрмортах, в той час як Черил Келлі малює тільки автомобілі. Вона віддає перевагу м'язових вагонів – американських автомобілів 1960-70-х років випуску. Назва, буквально перекладається як «м'язові машини», виготовлені Cheryl Kelly думають, що автомобіль є унікальним симбіозом чоловічих і жіночих рис, адже в кожному механізмі потужність десятків кінної сили представлена у вигляді витончених і чуттєвих (якщо не жіночних) форм.

Працює на кожній новій картині, Cheryl Kelly перетворюється на фотографії з автосалонів і музеїв, більшість з них приваблюється такими брендами як Chevrolet Camaro і Chevrolet Corvette. Зображення наносяться олійними фарбами на алюмінієві листи, що дозволяє художника досягти максимальної реалістичності і характерних «глянутість».

Р

8015625

Габаритний зображення

р.

р.

7206486