Pest в Kair (23 фото)

Це справжня історія, яку розповів чоловік, який зробив божевільний акт.

151587

Я повернувся з гарячого Каїра. Я хочу розповісти вам трохи історію про те, як ми піднімалися до вершини одного з семи чудес світу. Щоб потрапити в піраміду для цього нам було близько 5 годин, щоб приховати від охоронців біля підніжжя скелі, лікуючи холодом. У нас є. Зараз або ніколи! Смітб кам'яні плити на найбільш старовинній структурі людства до звуків молитви, страшний ехо прокат на Giza, усвідомлення того, що тут ми будемо вгору, боячи, що ми можемо бачити озброєними охоронцями, помилуватися спектаклем, зрозуміти, що ви піднімаєте тільки вижили чудеса світу, ризикуючи аварії на смерть. Він був одним з найбільш інтенсивних ночей мого життя. Велике спасибі друзі, які там і підтримували божевільну ідею сходження не пірамід.

Ми приїхали на територію пірамід вдень, як найзвичайніші туристи на квитки. Комплекс відкритий від 9 до 4pm. По суті, о 4:00 с., ми сіли, і почали чекати темряви і можливість сходження.

р.

Процес сходження. Фото dedmaxopka. Сходження каменів дуже небезпечно, багато з них падають під ноги. Висота піраміди – майже 140 метрів, основа – 922 метрів.

Головний вид Піраміду Хафре, тут немає нічого більшого, щоб падати тут чесно.

р.

На самому вершині піраміди є багато мурів і написів, а в різних мовах. Від Арабської до російської до французької мови. Є легенди, що є також живопис Миколи II.

Небезпечна стояти на самому краю, безпека може бачити. Усі фотографії були взяті в цьому положенні. Дякую за фото dedmaxopka. Я також хочу сказати вам, що під Єгиптянським законом, проникнення пірамід можна покарати в'язниця терміном 1 до 3 років.

Найменша з трьох великих пірамід. Це всього 65 метрів. Це може бути легко доступним, він практично не гарантується.

р.

Весь пустель, до речі, територія єгипетського пірамідального комплексу.

З пірамідами, це.

Повернувшись до Каїра і оселився в центрі міста, і бути чесною, Каїр є одним з тих міст, які я не хочу повернутися назад.

Нескінченне і сіре місто оточене з усіх боків по сливах.

1554002

Площа Каїра становить всього 214 км2, але його населення в агломерації досягає 30 млн. осіб, що робить його одним з найбільш щільнених міст світу.

У Каїрі є реальне задоволення, майже кожен вихідні є протести з арсоном. У відділенні поліції нещодавно згорнеться.

Наприклад, ми ходимо по вулиці, і тут ми, Одана, і хтось запустив коктейль Молотова в одну з будівель.

Тамрська площа, де кілька сотень протестників живуть в наметах. Їх улюблена активність увечері полягає в ебать з туристами або влаштувати боротьбу між собою. Більшість учасників протесту – молоді люди віком від 25 років. Як виглядає квадрат у листопаді 2012 року.

Не рекомендується навіть отримати камеру. Вони можуть підходити і розбити обладнання.

р.

Ось як Каїр закінчився. Я сподіваюсь, що я не можу повернутися тут.

Джерело: raskalov-vit.livejournal.com