р.
Ширма – район Києва з яскраво вираженою гіркістю. З вершини панорами до всього Києва. Навіть лавра можна подивитися з вершини донизу. Навігатори не працюють в цій області.
22.03.13. Змішаний сніг дрейф. Я. Березень 22. Прогнози, людина. Джокс. Ми побачимо.
10:00. Сніжинка. Булшит. Малий час. Вирощування.
14:00. Метета. Ви отримуєте це, дивінатори? Ми повинні йти на зустріч. Яндекс дає 8 балів. Чекати.
18:00. Метета, людина. Місто стоїть. Я не збираюся кудись. Ось чому, якщо прогнозується хороша погода, це здогадка Бабця в двох. І що про г ...
21-30. У дворі. Я копав шлях до хит. Я викопав воріт.
23:00. І знову занурюсь. Він вирішив не викопувати - що точка? Вранці. Там немає снігу кинути сніг у дворі.
23.03.13.
8:00 до 20:00 Пробити Я спробував відкрити вхідні двері. Шиш. Шит. З зусиллям відштовхуються двері з дюйма на 25-30 сантиметрів, викопані воском для сміття.
8-15. Я копав шлях до хит. Металевий сніг вже над парканом. Він 2 метрів високий. Чому це висока?
8-30. Повторна така ж процедура з воротами, як з вхідними дверима.
8-40. Витягувати зовні. Я не робив.
9:00. Я занурю машину. Мін.
9-15. Стартував викопування автомобільного шляху до з'єднання п'яти вулиць. Вийшов трактор для очищення. У нас з'явилася.
10:00. Сусід прийшов з ринку. Ви не повинні вийти. Ніхто нічого не очищає. Тільки на самому дно, на Мистецькій і гвардії один раз пропущений - і це. Він каже, що він досить ходити. Він добре сказати. Він становить 185 сантиметрів, що високе, і його голова піднімається над рівнем снігу.
11:00. Тримайте перекопування.
11-30. Дім Я дуже хороший цей рік. Дуже часто зателефонуйте мами. Я не буду сидіти на тих, хто не показує обертань. Я буду платити податки, якщо вони нагадують мені. Просто будь ласка, Santa, отримати ебать з тут. Я втомився копати. Я хочу навесні.