Кава для звичайних людей

Кава - О, що напій богів ...

А щоб бути чесною, це досить знеболюючий лоп для всіх, хто спробував його вперше. Так само як сигарети або алкоголь.

Але є один великий BUT: кофеїн. У кав’ярні є кофеїн, який на століття змушує людей шукати відчуттів за свою залежність до кави, привабливого смаку, запаху і часто його страшні переваги для здоров’я.
Кава є ідеальним продуктом з величезним ринком споживачів. Це право!
Щоб бути справедливим, наркоманія не летить і досить безпечно і, безумовно, краще, ніж куріння або пиття. Поговоримо про каву.

Кава - кущ. Є види кави - Арабіка і Робуста.
До початку 20 століття Робуста ніколи не чула. І що сталося? Навіть якщо аромати арабіки, як крап, Робуста гірше. А ось в'яжу сорок в кінці 19 століття практично знищили всі кущі арабіки в Java, Близький Схід і Африка. Я мав знайти заміну, і Робуста знайшов її. Смакує, як рапс, але починає нести плоди протягом 2 років, інфекція не бере її, а урожай майже два рази вище, ніж Арабіка. Це його. Але шкідливий споживач, який звик до доброго, добре, не хотів його пити, і підприємці ще боїлися Бога або ні. Один спосіб або інший, перша половина 20 століття Робуста була плетена в хвіст її сестра Арабіка.

Поговоримо про арабію.
Арабська була щаслива в Латинській Америці. Інфекція практично не досягла його і вона пробурює тут від стовпа до, точніше, від тропів до тропів.
Але, Арабіка Арабіка - discord. Краща арабіка - це той, який росте, добре, принаймні кілометр над рівнем моря, тому, шановні читачі, найкраща кава не бразильці, адже просто подивіться на карті, щоб переконатися, що гори Бразилії не багаті.

Бразилія дає хороший, хороший кава. Але нічого більше...
Ви повинні піти в гори для гарної кави. Ми дивимося на карті знову і що ми бачимо? Це право, Колумбія, Нікарагуа, Сальвадор, Перу, а в Африці – Кенія, кажуть, що дуже хороша кава може бути отримана з Папуань, вони навіть один раз виросли його, але коли ціни ще раз впав, вони зрізали кущі, садівники використовували і займалися більш благородною окупацією – війна.
Якщо ви хочете гарну каву, подивіться на Колумбійський або Кенійський. Я не думаю, що вони продають в найближчому супермаркеті.
Якщо ви живете в такій диференції, яка навіть Колумбійська кава не доступна в ній, візьміть бразильці, бажано упаковані в Німеччині або Англії, так як Арабіка не тільки першого класу, і у мене є інформація, яка для нашого невибагливого ринку, як Сантос, свого роду п'ятого, купується. І часто простий африканський рубуста.

миттєва кава.
Є два способи зробити миттєву каву.
Перший розморож (на канатах «підлімація» - цей метод легко розпізнати - дорогі і каву в такому милі, регулярні, смачні кристали).
Ще один спосіб – старший – сушка.
Отже, найдорожча заморожена миттєва кава, ледь досягає арабіки 4 сортів. Ксенія лав.
Але зручно, як тільки ви готові. Так це ваш вибір. Не поганий, але потрібно виморотися з зернами, каву або просто «накопченою водою». Не важливо, якщо вам потрібна кофеїн, це не важливо, що ви їсти.
Мийка, звичайно, не є фольгою, і він знає значення його миттєвої кави, тому практично все миттєва кава - Робуста з незначними добавками сито Араби. Але можна гордо писати «бренд».
А якщо з нагоди гнізда замішує порожнисту арабію, і вони дадуть їй на миттєву каву - то не сумнівайтеся, вони вказують на її в карнизах листи і відривають від вас дві шкіри.

І маленька історія. Історично, ми завжди мали більше чаю. Але нездатний вплив Заходу досяг СРСР, а в 1972, 60 років після Америки наша промисловість нарешті змогла виготовити свою першу миттєву каву.
З повагою Лісенко не міг зробити нашу каву виростити, і це було патологічно платити валюту, партія купила дешеву Бразильську каву за масу, а коли почалася хвиля «незалежність» в Африці, вона переключилася переважно на африканський і індійський Робуста.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У цьому випадку, що Латинські американці надіслали каву одного роду місцевих акордів - ніхто, відвертий.

Я, я гона, щоб зробити себе каву.