20 фактів про Чорногорії очима росіян

1,1 км У Чорногорії дуже люблять діти. У 12 ранку в барі ви можете побачити дітей, які грають ляльки на окремому столі, які скидаються на підлозі під час гри, бармени мовчно знімають фрагменти, а діти продовжують грати.

Р

2,2 км Монтенегрени дуже люблять людей.

Ви можете безперешкодно попросити місцевих жителів для напрямків – вони пацієнти пояснять вам всі доступні способи. На ринку продавці подарують Вам щось в подарунок. Якщо ви купуєте трохи більше, ніж інші. Я запустив офіціантку в кафе, щоб продати мені пивну кушку (Я потрібна скляна мужка в подарунок, і в сувенірних магазинах продаються тільки кераміка), спочатку він просто не міг зрозуміти, що я хотів, але потім сказав мені, щоб приїхати завтра. Я пішов, він дав мені сумку того, що в газеті, і я кладу гроші на нього, і він взяв свою руку і сказав: "Ком на ніч ми маємо хороші музиканти."

3. У Мова Монтенегріна інтуїтивно зрозуміла російською мовою. «Клосований-відкритий» - це скло, але «скло» - декантар або джуга. "Апотека" - аптека, "прайз" - спасибі, "прай" - будь ласка, "lepto" - красивий, "чао-чао" - hello, bye. Протягом тижня ви звикли до неї і починаєте вставляти слова Монтенегріна в російську мову.

Це дуже дивно, коли продавці в чистому РФ скажуть вам у відповідь: "Я не розумію російську мову, це так складне. й

4. У По пляжу можна погуляти по всій Budva Riviera. Всі пляжі з'єднуються тунелями в горах, будівельних майданчиках і т.д. Час, звичайно, це займе багато, але для любителів походу – це те ж саме. Ми випадково прогуляємось від Сан-Антена до Будви і встигли всього за три години.

5. Умань Бутинські люди люблять співати. Всі співи: туристські автобуси, гіди, варти, працівники морозива, сервісний персонал в готелях.

6. Жнівень На дискотеки в Чорногорії не прийнято танцювати, вони приходять до «згори». На них є маленькі високі столи, і тут біля цих столів кожен «високий», танці трохи. На в'язках з брусами є привабливі дівчата, які ручать флаєри і ледь рухаються. Для нас росіяни, чиї аніматори зазвичай танцюють таким чином, що здається, що вони постійно бувають електричними, виглядає дуже дивно.

7. Про нас Їжа в Чорногорії неймовірно смачна. І порції величезні. Замовляється замовити одну страву для двох. Я не хотів би, і я був дуже шкода в його складі.

В €10 в кафе можна їсти на пельмені. Для €1.5 ви можете придбати шматочок смачної соковитої піци на вулиці. Також буде величезний, як сама піца - це розмір візового колеса.

9. Навігація На ринку ви зможете спробувати все від сирів до місцевих м’яса. Є неймовірна кількість сиру.

10. У супермаркеті є коробки для сумок без ключів. Не запитайте про безпеку для передачі ключа. Це просто не налаштовується для крадіжки.

11. Не налаштуйте тут! Влітку в кафе на вулицях на столах на ніч залишаються настільні набори: сіль, перець, вершкове масло. На пляжах, люди сміливо залишають свої дорогі гаджети на сонці і бризках в морі.

12. Пелюшки на пляжах різних розмірів. Якщо на центральних пляжах Будва це великий, як ми маємо на Чорному морі, то там, але на пляжах Могрен-1 і Могрен-2 дуже неглибокий, як пісок. Ви йдете і ви знизите щиколотку.

13.00 р. Температура моря дуже швидко змінюється. Коли настає холодний струм, навіть в спекотному літо в морі не можна йти. Моя ніжка просто жорсткість. Але, як правило, через день або два, поточні зміни і знову можна спокійно сидіти в воді. Море дуже солоне і чисто.

14. Незважаючи на те, що Монтенегрини самі говорять про свою національну лазію, насправді це не зовсім вірно. У сім'ї вранці вони вже очищають прогулянку на своїх магазинах, і вони працюють до середини ночі.

15.00 р. Безпека дорожнього руху На пішохідних переправах, ви можете пройти практично без пошуку на дорозі, він призначений для того, щоб пішоходів пройдуть там. І навіть якщо ви перетягуєте через переправу, як черепаха, ніхто не буде смотрети і замісити вас. Ви можете перехрестити дорогу без пішохідної переправи. І якщо ви пропустили, покажіть драйвера свого великого пальця як токен подяки.

Драйвери дуже обережні, так як штрафи високі, і позбавлення прав дуже легко заробити.

16.00 р. Багато церков. Більшість православних і трохи католиків.

17.00 р. Поява Монтенегринів різноманітна. Залежно від коренів. По-перше, у них є Турки, італійці та слов’яни в їх крові. Таким чином, ви можете зустріти як абсолютно темно-молодої людини, так і синьо-ояленої і блондинової.

18 років У Чорногорії зазвичай розміщуються на деревах і спеціальних інформаційних стендах.

19.00 р. Неподалік від готелю. Ви можете подивитися те, що ви хочете, ніхто не захопить руки, шаут «Наташа» і тягнути.

20. Якщо ви живете в номерах з кухнею, то ввечері в п'яти годину на пікі можна придбати свіжий лов з рибалок: креветки, восьминоги, рибу. Якщо ви живете без кухні, вони також продають свіжозварені креветки. До речі, зателефонувавши до неї креветку не повернемо язика. Оскільки ці тварини є долоні-довгом і ковбасою-ликом. Якщо це креветки, які «серди» ми продаємо? ?