Тваринні малюнки в будинку

З 25 тис. бруків, сім'ї в с. Брилкі розмістили на своєму будинку малюнки тварин, мультфільмів і символу Кубка світу 2014

У селі Брильківського району добре відомий в районі. За пару місяців будинок родини Алешка прикрашений композиціями декількох тисяч бруків. Матеріал для роботи зібрано всюди: від шкіл і лікарень до сусідів.

Будинок пішло 25 тис. бруків і мільйон цвяхів. Ми збираємо його, де можливо: від сусідів, друзів, а сестра з лікарні приніс її. Навіть у школі. Моя онука і намальовує ескізи. Діти добре малюють, і так роблять I. Як тільки ми бачимо, переносимо його на блокнот. А потім проводимо їх на підлозі, подивіться, якщо вона виглядає красиво або потворно. Якщо вона красива, ми вибиваємо її, говорить власник будинку Олена Алешко.

Ідею будиночка з бруків настала влітку, коли онука Ілля продемонструвала свої грандіозні картини подібних будівель в різних країнах.

В результаті, тепер всі стіни свого будинку прикрашаються картинами від бруків, а поступово застосунки «крали» до подяки будинку, а також дверима гаража. Так, наприклад, сталося з мозаїкою Волта – символом світового чемпіонату з хокею, який відбудеться в Мінську.

- Волата вже була виконана в гаражі - в будинку немає вільного простору. До цього вже збивався один бісон, але він не вийшов дуже красиво. Ми вирішили збільшити його і краще. Він зацікавив, що він потрапив до тих пір, поки не згасився, і до темно-весь день «здивився». Були онуки. Жінки (на себе) оплачуються за неї. Зацікавлений, щоб говорити, сміється співрозмовником.

р.

Ідеї для картинок виглядають всюди: десь був гарний малюнок в календарі, а щось з журналу для вишивки хрестиком. Інші частини пляшок не зникають в сімейному господарстві - пластикові долоні виготовляються з них.

Відвідуйте нас майже щодня. Це після того, як місцева газета написала про нас. Тексти пісень, а це означає: Але були чорні і білі фотографії, так що трохи ви бачите. Чи можу я бачити вас? Про нас Чи можна виїхати на певний трафік? Ми вітаємо вас! Ми хочемо зробити черепаху нашим онуком. Але малювати і малювати щось до тих пір, поки він працює.

р.