Medevadee in Фінляндія

Захоплююча серія фото показує три маленькі ведмеді кулі, які стояли на своїх задніх ніжках і, тримаючи руки, якби танцювати в колі. Цей ведмедійний бесіда захопив не тільки фінський фотограф Valtteri Mulkahainen, але і багато інтернет-користувачів по всьому світу.

На початку літа Валерія прийшла до лісу біля Суомасальмі, на східній Фінляндії, знімати природу і тварин, але чоловік не сподівався побачити таку незвичайну сцена, що нагадує весело на майданчику.

Цей милий ведмедя танець спійманий увагу фотографа, і він відразу поставив на роботу, знаючи повністю, що ці фотографії стануть популярними. Згідно з совами 52-річного вчителя, викладання фізичного виховання в гімназії міста Соткамо (Соткамо), під час зйомки він не може допомогти, але сміятися сльозам.

2 р.

«Це було так весело і незвично», – коментує фінський фотограф, «що я сміхався, щоб сльози виглядали на цих кулі». Я відчув, як я був у казковому лісі. Вони погані, як діти в школі: вони грали, боролися між собою і зробили багато шуму. А мати ведмедя, який був поруч, був тихо їсти, поки вона не була готова до їжі.

Mulkahainen зацікавився фотографією 4 роки тому і любив його дуже багато. Всім відомо, що читачі мають довгі канікули, тому не дивно, що це хобі є найбільш успішним і привабливим для довгого часу.

Фотограф опублікував свої фотографії на різних інтернет-конференціях, присвячених фотографіям. Спочатку він подумав, що його фотографії не будуть цікавими серед професіоналів, але, навпаки, він був неправильним. Через кілька днів він почав називати, намагаючись зв'язатися з обліковим записом опублікованих фотографій.

«Я не професіональний, тому я не чекаю стільки уваги від справжніх майстрів фотографії», – розповідає Валерій Мулькахайнен. З кожним днем були більше і більше дзвінків, які в свою чергу не можуть бути, але будь ласка,.

«Фінляндія – це відмінна країна для будь-якого фотографа-тураліста, оскільки наш характер унікальний і світ диких тварин забезпечує чудові предмети для зйомки щороку». Я отримав багато позитивних відгуків від реальних професійних фотографів, і це не може допомогти, але надихає мене на майбутні пагони.

6916593

доб.