Особистий помічник говорить анонімно про те, чому ви не повинні йти до ванної кімнати часто, чому ви повинні знати, що виглядає міністр економічного розвитку, і що відбувається, якщо ви розчаруєте бос.
р.
Я став особистим помічником від нещасного випадку. Я працював в цій галузі, але я не був дуже особистим. У Москві, і водій і шукав для них.
У інтерв'ю я успішно пройшов тригодинний тестування форматування англійською та російською мовами. Я зробив краще з англійською, ніж з російською. Тільки після того, як було персональне засідання з керівником компанії. Жінка сорока потрапила в офіс: дороге плаття вишите камінням, сережками до плечей, вечірній макіяж. Вона сказала: Моя асистентка знає, що на шляху з Лондона до Москви я завжди бере плодову пластину на площині, а на шляху з Москви до Лондона – ніколи. Це 0.001 відсотків інформації, яку потрібно пам'ятати. І я тільки сидів на 2-му стільці. Якщо ви не отримуєте, це ваша проблема. У мене є мати і діти. Вони також літають, і це необхідно контролювати. й
Колишній помічник був пожежний, оскільки він залишив свій бос Галина в Єкатеринбурзі без передачі з аеропорту. Вона була приречена: одна річ, щоб літати в Лондон або Нью-Йорк на ніч, інший в Єкатерінбург і знайти себе без автомобіля і без перевіреного дорогого водія, який обов'язково не приховує сумку на п'ять тисяч євро.
Робочий день
Перший день, 9:00, і я отримав 30 завдань від мого боса в пошті. Наприклад, перерахування 5 мільйонів рублів на податок, особисто. Я не знаю, скільки платити або як це зробити. Хто я зателефонував? «Ми зайняті, ми дуже зайняті». Тоді необхідно було придбати багато авіаквитків: знову, без даних карт, нічого не купуйте, не залишаючи грошей, які дзвонити – нічого не зрозуміло. Але вони сказали мені, де був пожежний вихід. Тільки втечу.
В середньому я отримую завдання кожні три хвилини. У зв'язку з тим, як отримати безкоштовну тестову версію Surfshark. Другий лист, 07:45. Третя електронна пошта, 07:45. Три електронні листи в одну хвилину. Наступний лист 07:46. Наступна електронна пошта 08:05. Зачекайте 14 хвилин. Один день мав 42 листи від 8 a.m. І вони були всі з категорії - 07:01, 07:02, 07:03, 07:04. Якщо вона доходить до офісу, то для неї весь день. Вона написав до свого колишнього помічника, "Олександр, ви йдете до ванної занадто часто, що проблема?" Висловлюєте, якщо вона не щаслива з вами: "У вас є дуже бідний підхід до бізнесу". Ви розчаруєте мене. Якщо вона писав, повісьте себе. Якщо ви пишете «відверто», що закінчується. Для того, щоб людина розуміла свою помилку, вона не повинна сказати нічого поганого або відправити на пеклі. Вона просто говорить, "Чому страшно."
Помилки
Особистий помічник завжди повинен знати, де він працює. Я знаю, що Галина є в домашніх умовах, вона має сімейну вечерю. Що з одного по чотири - це улюблений обід, а потім все на графіку. Якщо помічник не знає про те, що відбувається, це відмова. Галина колись звернулася і запитала: «Для мене, де я зараз?» ?
Якщо вона збирається на зустріч, то за замовчуванням, ви повинні надати резюме всіх, що вона буде відповідати. Посади, сімейний статус, хобі, хобі. Ці документи повинні бути в машині протягом десяти хвилин. На прийомі може звернутися бос: «Що виглядає міністр економічного розвитку Улюкаєв?» Я оперативно відправляти свою картину і відновити. Вона дивиться, а потім приходить і вільно спілкується.
р.
Вона попросив зупинити літак, оскільки вона все ще була на шляху до аеропорту, але вже закрила реєстрація. Я зробив мій кращим, і вона отримала на борту. Часто буває, що вона стрибає на площині, але багаж більше не стрибає (при цьому все закрито) і летить на наступний рейс. А потім ми дізнаємося, куди влаштовують валізи, і ми доставимо їх до готелю. Є також стандартні завдання. Подзвонити мені і сказати: "Це ресторан в Лондоні - добре або ні? Чи краще взяти машину або ходити? Знаючи, що вона має 12-сантиметрову п'яту, я розрахувати відстань: якщо більше трьох хвилин краще взяти машину.
На день народження співробітників необхідно нагадувати заздалегідь, щоб вона прибула з візиту, пішла в секретар і сказав: “Анна, ти вже тиждень тому.” З днем народження І всім подобається її. Не дивлячись на те, що її назва була Анною, але ви нагадували її - добре зроблено.
Нетрадиційні ситуації
Особистий помічник не може прийти до головного завдання тільки з розчином. До Нового року Галина попросила мене замовити сім каналів чорної ікрою для корпоративних подарунків від Астрахана. Ми купили сім каналів на 60 000 рублів. Нагадуємо її: «Галіна, це час, щоб вийти, інакше ви не отримаєте там, все Москва стоїть». І вона сказала, що у вас є десять хвилин, щоб знайти лід і запакувати ікру. Не повинен бути кімнатної температури, коли я даю вам. й
Я мав відправити водієм, який проходив двері до метро і носила її взуття вночі.
Так я бігу до магазину, подивіться на відділ риби, і попросіть постачальників для подрібненого льоду. Я заливу її в красиві прозорі ємності, я кладаю банки чорної ікрою зверху, зв'язану з червоною стрічкою. На новорічних святах вони зазвичай дарують дорогий алкоголь, який не здивує всіх. А потім приходить мій бос, витяжує з подарункових пакетів баночка льоду, через які чорні ікра блищать, і дає їм. Ми зробили бризку. До речі, я прийшов час. Займали вісім хвилин, щоб знайти лід і запакувати подарунки. Що було смішно.
Тоді ми мали корпоратив. Бос дуже хотів піти на партію «Сноба» і Forbes Club, бо на зустрічі з Чубаїсом. Часи запуску однакові. Я попередив Галину, що Москва була в дорозі. Якщо вона йде на вечірки в Сноб і Forbes, вона пропустиме свою власну корпоративну вечірку в офісі, яка серйозно відірвати її співробітників. З'явився лише один спосіб – взяти підвіску. Галина неочікувано погодилася. Залиште офіс в норку манто з 3-й квартальним рукавом, сумка Bottega Veneta. Я мав відправити водієм, який протримував двері і переніс її вечірне взуття. Четвер, 18:20, люди йдуть від роботи на найбільш приглушеній лінії - від Пушкінської до Кузнецького місту, а потім до Любянка. Повернулася до офісу за хвилину до її відкриття.
Головний виїзд
Найскладніший період, коли бос відправився на відпочинок до Мальдів. Галина завжди летить тільки Lufthansa, але Lufthansa не літає до Мальдів. Я назвав компанію, "Ви впевнені, що ви не будете там?" «Ні, кондорові авіалінії, і ми не робимо». Але Галина міцно сказала: "Кондор" - сором'язлива, вона буде літати тільки "Луфтанса". Я запропонував літати по іншому місті, а потім переїхати. Найзручніший варіант був Дубаї. Галина замовила забронювати готель «Бурдж аль-Араб» для перевірки в день пізніше літати з Дубаю до Мальдів. У Бурдж аль-Арабі не було більше місць. Всі номери заброньовані, розкішний період. Але Галина є уродженою: «Не хочу, щоб Бурдж ель-Араб». Ми стрибали накладні, але ми забронювали цей готель на дві ночі.
Тоді бос вирішив, що вона мала піти на дах Бурдж Халіфа, найвищий будинок в Дубаї. У Вас є екскурсії: ви платите 123 доларів, ви йдете і подивіться. «Другий час сонця 5 грудня. З`ясуйте, Галина дав мені завдання. Ми запланували цей відпочинок три місяці заздалегідь, але я все одно вдалося правильно розрахувати час сходу і купити квитки на 05:37.
Сім годин перед польотом в Мальдіви, бос вирішив принести фортепіано з нею. "Я так спокійно, - сказала вона. Але для того, щоб її розслабитися, я повинен процідитися дуже важко.
Галина запропонувала залишити фортепіано в шафі для тривалих рейсів. Я сказав, що це все залежить від того, чи хоче авіакомпанія взяти свій музичний інструмент на борту. Для нього необхідно придбати окреме місце, 24 години до вильоту. Ми не робили цього. Я назвав штаб Lufthansa в Німеччині і сказав, що мій бос, почесний пасажир компанії, хотів прийняти фортепіано на борту. Не розуміли мене, "Чому?" Я сказав: "Велл, грати в Мальдіви. Розслабляє її. Ви бачите, вона була з вами 300 разів, і вона збирає 500 разів. Вона любить тебе так багато. Важливо, що фортепіано з нею. У Lufthansa домовилися: «Окай, привезе для реєстрації». Ми не будемо нічого сказати, просто візьміть його, а потім віддаємо його.
Але згодом бос змінив її розум. Не те, що "завдяки вам, не ." Вона просто не бере фортепіано з нею. На 4 м., вона висаджувала в Дубаї і роздрукувала мене, "Дякую вам, фортепіано не приїжджала в руки". І ми не були в одному ряду, як діти. Це не кінець світу, звичайно, але його слід враховувати. й
Бонуси
Я люблю роботу з босом. Коли ви подаруєте свою подяку, ви просто хочете ставити, ставити і працювати ще 24 години. Тому що це те, як вона може сказати вам спасибі. Крім того, це весело. Ви не знаєте, що чекаєте вас наступного дня. Я розумію, що один день ми можемо попросити мене купити квиток до місяця. У звичайному листі до поштового відділення: «Запис і купити мене, eh? І я збираюся викликати НАСА і сказати, "Чи нема нічого неможливого.
Деякі помічники шукають ферарію останньої моделі, щоб отримати бос з Мілана десь. У нас є все людське.
Галина колись пропонувала мені обід разом. Я думав, що ми говоримо про роботу знову над їжею. Але коли я отримав в кав'ярню, вона сказала: "Ви втратили стільки ваги." Що робити? Де ви йдете? Я сказав: "Я просто навчання вдома." І вона сказала: "Ви знаєте, я сидю з дочкою 100 разів вранці." Люди, які хочуть працювати. Деякі помічники шукають ферарію останньої моделі, щоб отримати їх Мілан бос, щоб піти кудись. Як і фольги, вони знають, вони книги. Ми більше людей. Колеса часто просить, «Щоб ти зацікавився?» І я кажу, "Я маю вічне свято".