Щоб бути солдатом, щоб мати дух солдата. Боєць без душі - вбивця. Боєць з душею, воїн

Олег Козирев
128662 Габаритний зображення
Я слухав виступ сотника на Майдані, а раптом натовпу, що приїхали на стадію і швидко з трупінами загиблих героїв. На автобусі немає позначок «Ритуальна послуга», «Фунарал». Був незвичайний напис: «Cargo 200». Це слово коду для мертвих. Хтось написав спеціально, був час. Так, інші написи на цьому автобусі будуть непристойними, я думав, слухаю молитви священиків. Коли молодий, красивий, міцний, сміливий чоловік, який вчора лежав в труні сьогодні, це не може бути «Ритуально». Це війна. Коли було повідомлено про те, що один з померлих мав чотири діти, другий мав єдиний трирічний дочок залишив круглий сиріт, тому що її мама загинула ще раніше, а третій ще не встиг жити, він був тільки 19 років... п'ятдесят-тисячним Майданом кинув так погано, як якщо він занадто був таким сиром. У них є такі мирні професії - як вони можуть закінчитися в лінії стрільби з такими навичками «ботанічного»? Як видно, що снайпер з цих клюмі - навіть піти на атаку з щитами і паличками - це так непрофесіонал, буде професійним солдатом? Чи перейде солдат на відкритій вулиці Інститутської? Януковичські професійні вбивці знімали їх грайливо, знімаючи друг в нозі, і вбити тих, хто спробував натягнути поранених. Чому вони йдуть вперед? Вони так багато втратили! І ось, коли майже весь квадрат, коли сотні галиць почали читати «Наш батько» навколо мене, я розумію трохи. Вони ходили до смерті, тому що бійець не означає, що не є хорошими при стрільбі і тактики. Щоб бути солдатом не відокремити свою особисту гідність від одної держави. Це означає повагу і любити не тільки те, що ви і на вас, але все навколо вас. Українська Ваш вибір Ваша відповідальність. Вчимося боротися непросто. В якості солдата є дух солдата. Боєць без душі - вбивця. Боєць з душею – воїн. Війна за незалежність України народилася нова незалежна нація, повинна створити власну незалежну культуру та історію. Ми повинні жити в координаційній системі. Серед символів, які мають значення і доторкнутися до серця. Якщо Майдан затверджує це, я б відтепер і назавжди рішенням Верховної Ради в наступний день започаткував реальний український національний громадський відпочинок – День работа Вітчизни. 18 лютого – за новий незалежний народ народився, коли він мав своїх захисників, які за надзвичайно високу ціну виграли битву на Майдані для нас, для нашої спільної держави, для майбутнього наших дітей. 18 лютого... Слава Україні!
English, Українська, Français...