Вони говорять, Покажіть мені, хто ваш друг і я буду сказати вам, хто ви.

Вони говорять, Покажіть мені, хто ваш друг і я буду сказати вам, хто ви. Цей доведений може бути змінений без менш правди: розповісти мені, що ви робите, і я розповість вам, що ви знаходитесь. Дійсно, після досить довгого (5 років або більше), професія вкрай накладає на особистість людини відповідним відбитком, в тому числі негативним, хоча, здавалося б, суть, не має нічого неналежного. Ми надаємо невеликий перелік таких професій.

1,1 км Адвокат

Як правило, ця професія обрана людьми дуже скуштованими і підозрілими («Що відбувається ...»). Згодом ці якості часто досягають точки абсурдності, які відштовхують «нормальні» люди, тому що навіть у особистих відносинах юристи починають шукати деякі труднощі. І, нарешті, надінформація юридичних науковців може легко перетворювати їх в похмурі nerds.

2. бухгалтер

2947634

Відомий жарт, що «знижка» – це «діагностика». Дійсно, деякі люди в цій професії звикли до свого бізнес-знімку, що вони навіть переводять безладность і «лове» для чисел до їх особистого життя. Абоненти, як правило, роблять все ясно і правильно, тому що все екстремально і нові причини їх страх і дуже тривожно. З часом багато людей в цій професії перетворюються на страшні хроби і nerds. Щоб уникнути цього, бухгалтери повинні періодично відірватися з паперу і спілкуватися більше з людьми, тому що в іншому випадку існує ризик виникнення другого Акакі Башмачкіна (герой Гоголя «Аверкоат»), світ якого складається тільки з літер і комами.

3. Лікар.

Це відноситься до лікарів, які у своїй практиці стикаються серйозні захворювання, страждання і смерть. Лікар бере велику відповідальність за пацієнтів. Нерідко байдужість, цинікізм і емоційна близькість лікарів – тільки вимушений психологічний захист від стресу, а потім виникають на основі постійного спостереження страждань.

Психологи рекомендують людям з цією професією ділитися більш внутрішніми проблемами і досвідом з близькими, а також не забувати про емпатію, яка родичі чекають. Офіційні неприємності та турботи повинні бути лівими на роботі, і поза нею намагаються уникнути додаткового стресу.

4. У Сервіс

Як ви знаєте, солдати – люди суворої дисципліни. Алас, вони часто «будують» навіть своїх родичів і друзів, перетворюючись на вітчизняний диктатор, або навіть тиран. Психологи говорять про те, що військо з часом набуває типу професійної деформації особистості, яка практично неможливо виправити. Професор – це спосіб життя.

5. Умань Журналіст

Люди, які обирають професію журналіста, як правило, дуже скромні і віддають перевагу залишатися в тіні «Вартість цього заходу, і тільки інтерв’ю». Крім того, вони цікаві. Звісно, журналістська практика розвиває всі ці якості, результат яких не завжди хороший. Людина може впасти в егоцентризм і неправдивість, він може сформувати патологічне ставлення, що він не живе своїм життям.

6. Жнівень Викладач.

3610Р. 4200Р.

Люди в цій професії часто рогатні. Як правило, вони переоцінюють самооцінку, незалежно від ступеня професіоналізму. Легко бути значним на фоні дитини – людина, яка все ще далеко від розкриття, а іноді результати концесу вчителя в авторитаризмі – якщо не по відношенню до шкільних палат, то по відношенню до дому. Вчителі особливо потребують можливості самостійно покласти на місце іншої людини, а також вирощування модності і толерантності.

7. Психолог

р.

Не секрет, що багато людей, які вирішили стати психологом, перш за все, хочуть зрозуміти себе, а не проблеми майбутніх пацієнтів. По суті, завдяки постійному візуалізації чужих відхилень від власних «півходів» такі люди не можуть позбутися. Крім того, часто загострені особистісні проблеми. І завдяки знанням людської природи, психологи легко стають маніпуляторами, безболісно використовують інші для власних самопізніх цілей.

Психологи повинні чітко відокремити своє професійне і особистісне життя, і дізнатися не сприймати людей тільки як матеріал для наступного дослідження.

8. У Менеджер з продажу

р.

Продаж товарів, особливо il Liquid, є цілим мистецтвом, в одному або іншому випадку, щоб заманити, обдурити, іноді просто обдурити. Досвідчені продажі люди, як правило, досить хитрощі. Ще одним недоліком робітників в цій професії є надмірна розмова і надмірна художниця, яка може викликати неприродність в побуті. Такі люди часто радять анотації від думок про роботу.