15653
Коломойський: Сепаратизм не відбудеться в будь-якому з південно-східних регіонів нашої країни.
Бенджа знає, як бути вишукано персуасивним, навіть коли він вбивливо полит. Це підказка, до речі, не метафор.
Коломойський: Сепаратизм не відбудеться в будь-якому з південно-східних регіонів нашої країни.
«Сепаратизм не пройде у рідній Дніпропетровській області. Сепаратизм не відбудеться в будь-якому з південно-східних регіонів нашої країни. Хочу всіх політиків взяти заспокійливий погляд на ситуацію і сформувати свою позицію, в першу чергу з урахуванням Конституції України та Кримінального процесуального кодексу. Хто намагається піти проти єдності України.
І я особливо хочу звернутися до однієї особи - мера Харкова, пана Кернеса. Геннадій Долфович, я вважаю відкриттям українського фронту, щоб бути непорозумінням. Для того, щоб командувати фронт і привести його в битву, ви отримаєте моральне право, коли ви вперше берете участь у бойових діях, не велоспорт, і коли ви починаєте ризикувати себе або ваших близьких. А ви повинні зробити сепаратистські заяви тільки якщо ви відправляєте сина на екскурсію не до Мальдів, але до Дагестану, або до залізничного вокзалу в Волгограді - давайте йому дивитися і поділитися враженнями. Може бути, він буде заспокоїти вашу дуже гарячу голову. Бог забороне вас шукати в очах мам синів, які не можуть повертатися з фронту. Україна ніколи не відхилена війнами завоювання, але не дасть своєї землі. Кернес, якщо ви починаєте грати з долею мільйонів людей, ви можете зробити власну долю дуже важко. Подумайте про це. й