779
Ще один марвел автотунінг
Ще одне диво автовиїзду, яке може легко коштувати життя будь-якого з користувачів дорожнього руху, в тому числі самого водія. Підібрати автомобіль з чорною плівкою повністю - включаючи фари і скло. Більше пригод, але буде більше. Що тільки люди не йдуть за недорогі понти.
Р
Процитувати власника автомобіля:
Я вирішив кинути і тепер поїхав до сотні. Нагадуємо мені дупи катани в 2 лпси пенні, перед боком пенні і передньої прокатки люмара, але 20. Я думаю, що погляд став більш агресивним. На сьогоднішній день, через тиждень зловив мене, вилітаючи на ручку перед командирами ДАІ в рядку, передній не помітив) Я знову буду в рядах.
Р
Процитувати власника автомобіля:
Я вирішив кинути і тепер поїхав до сотні. Нагадуємо мені дупи катани в 2 лпси пенні, перед боком пенні і передньої прокатки люмара, але 20. Я думаю, що погляд став більш агресивним. На сьогоднішній день, через тиждень зловив мене, вилітаючи на ручку перед командирами ДАІ в рядку, передній не помітив) Я знову буду в рядах.
Тваринні почуття
Коломойський: Сепаратизм не відбудеться в будь-якому з південно-східних регіонів нашої країни.