Які діти затримали себе в СРСР? Частина 2

Сьогодні Хочу піти в список шедеврів нашого дитинства, які були незаслужені в минулому пості і з яких ми часто отримали від батьків. Так, сидять і готові за смаком моменти славної ностальгії. Скріншоти

Хто пам'ятає саморобні рогатки? Вони були двох типів: класичний і шпоновий. Класика вирізати з товстої гілки з виделкою з виделкою, було придбано широкий сірий турнікет в аптеці, отримано шматочок шкіри (можно спокійно вирізати будиночки з мішка і відварити її на сестри) і все закріпили мідним дротом або синім стрічкою.
Таке строполо було заряджено з гладкими гальками, які часто привозили до дворів разом з піском або незрілими ягодами, такими як зола, слива або вишня, які вирощували багато за будинок. Часом потужність каменю було достатньо для затінення пляшки шампанського від трьох метрів. Таке сходження було оцінено, бо не всі мали достатньо навичок і коштів, щоб створити його. Для інших цінних речей, таких як Turbo, CinCin і Final90.
Прогулянка і від нічого до зробити, можна було зробити рогатку простіше - шпон. Для цього на полігоні необхідно знайти товстий алюмінієвий дріт в тампоні і знайти прапорець. З останніми проблемами не було - його легко витягували з гумки. Найновіші штани, краще прапорець. Постріл такої стружки з шпонами - зігнути в кішое шматочки мідного або алюмінієвого дроту. Вона не завдала багато шкоди, але голуби і коти були ок. Іноді цей шлам став останнім аргументом на подвір'ях скафелі - він спалив його приємно! Поважно знімається просто в повітрі, насолоджуючись звучанням летючого шпону. Увечері, як правило, об'єднаний з другом для "відновлення велосипеда".

свінгери
Що ви думаєте, що ви? Це слово для "shit." Це. Це популярна зброя біля дворної води «боротьба» перед еполею одноразових шприців в аптеках.
Силікон був виготовлений з пустої пляшки шампуню або літрової пластикової пляшки "Білий". У трафікі гарячий ніготь на плиті був виконаний отвір і половина балочної ручки вставили там без стрижня. Все це ущільнено мастикою або пластиком. Вода заливається в пляшку (перший в домашніх умовах, потім з труби під балконом) і обприскують на супротивника. Це була альтернатива дорогим і шармовим водним пістолетом. До речі, це було дуже приємно, щоб скуштувати ваш спраг.

дарти
У гру Дартс не грали лази. Ми використовували для того, щоб кинути darts як діти. Вони не продають їх, або вони коштують багато грошей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не гірше завода. Як ми зробили їх.

Шматочок паперу, 4 матчі, голка, канцелярський клей і нитка. На стіні килим вішати домашню ціль з листа з блокнотом і грати.
Одного разу я йду на мій будинок. Він кинувся на мене з небезпеки і застрягти його прямо в руці, і в реталії я потрапив його в живіт.
На вулиці зварювалися електроди. Один кінець був заточений на бордовому камені, а поросійські пері прикріпили до іншого. Подрібнити в дерев'яні двері і дерева.

Бумеранг
Так, тепер легко купити бумеранг будь-якої форми в магазині. І в кінці 80-х, що не було продано. Ми вийшли з ситуації наступним чином: ми придбали два 30-сантиметрові дерев'яні лінійки в канцелярії і скручуємо їх хрестом з стрічкою, а потім леза перекручувалися над парою в домашніх умовах. Він виявився великим бомерангом, який навіть знав, як повернутися! І знову вони виправили корів і голубів. На дев'ятому поверсі, де жив у всьому дитинстві.

Плавальний канал або чарівний
Ще одним невід'ємним атрибутом хлопчика стала металева трубка для шиття з пластиковими або мастичними кульками. Придбання такої труби було дуже важко, і вона була дуже цінна в дворі. Велике постачання мастики або пластиліну ліпили безпосередньо на трубу, з якого на трубку захопили і заряджали. Крім моральної шкоди, це спітка нічого не до свого жертви. Пізніше трубка була замінена на порожній стрижень з гелевої ручки, а пластилін з гречкою або гречкою.

Ножі.
Я думаю, що кожна дитина мала складний ніж, як це, як дитина. Завжди була справа гордості. Не часто забрали очі матері. Ніж завжди в піску, пам'ятайте? Це тому, що він був просто інструментом для гри ножів.

Було багато варіантів гри, але найчастіше грали в "Land", "Dancers". Кожна гра мала багато варіацій. Наприклад, «Ланд»: звернули коло, поділяючи її однаково кількістю учасників. Кожен отримав на свій сайт. Потім застрягають ножа на ділянку ворога і відрізають від нього шматочок. Потім він вийшов з іншого боку. До того часу, як ви могли. Згідно з іншими, ви можете стояти поза, але в разі катастрофічного скорочення вашого сайту, ворог запропонував вам стояти протягом трьох секунд на ньому. Якщо ви не можете протистояти, ви не можете. Ви навіть можете стояти на кінчиках однієї ноги - головне - провести протягом трьох секунд.
Більше цікавого і тривалого стала гра «Tanks». Я не пам'ятаю своїх правил, але ось форма ножа – пам'ятайте, що такий танк був поставлений таким чином?

Зброя "Семідирка"
Під Заворожським відвалом, який знаходиться в районі Красни Яр, біля очисних споруд. Валіантний військовий з арсеналу прокинув ці жовті речі під відкритим небом, які ми зібрали. І один день ми отримали пісок в дворі. Не просто пісок, але трубчастий порошок. Звісно, його концентрація була невеликою, але при бажанні можна було зібрати ручну гармату в 15 хвилин. Акуратно, камастиста вирішили не турбувати з піском і посипав її в районі полігону. Таким чином, нам не потрібно йти до полігону за десять кілометрів - арсенал з'явився прямо під вікнами.
Що ми робимо з ним? Так, багато речей: загортають фольгою і надягають на інші «порошки», встановлюють на вогонь, а порошок в фользі перетворилася в ракету. Так само загортають, виготовляють запобіжники для вибухових речовин і так далі.

Бомби
Коли ми були діти, ми використовували презервативу. Не за призначенням. Ті, хто проживав вище, періодично «поганий» пасерів-бі, скидаючи на них величезні кулі води, три або чотири літри. Тим не менше, додається перманганат.

Лампи і кіноскопи
Він був гріхом не розірвати денну лампу, що кидається в сміття. Вони зламали гучною бавовняною, якщо ви кинути лампу на асфальтобетоні. Не думайте про екологію

Але це знахідка в пустелі була надзвичайно рідкісною і завжди принесла велику радість хлопчикам.
Вони відливають багато, які спочатку кидають цеглу в верхній світильник (променева гармата кіноскопа). Це була найбільш вразлива частина кіноскопа. Коли лампа зламалася, кіноскоп згорнувся всередину через внутрішню вакуум з дуже глухим бавовняним лущенням у дворі. Сусідство хлопчиків відразу ж подрібнюється, щоб побачити дію. Але найчастіше ми знайшли кіноскопи вже з розбитою лампою.

Травневі помилки
Ми почали шукати помилки травня в квітні. Вирушаємо до лісу і подрібнюємо їх з землі. У дворі дуже цінні. Наповнивши їх повними каналами. І навіть відрізняє їх кольором голови: червоний - вогнегасники, чорний - працівники. Також був зелений відтінок – прикордонники. Довгий вуса чоловічий, короткий вуса жіночий. Після того, як на дворі була іржі, що аптека забирає гроші, що переплітаються бджіл. Я не збираюся йти далі, це може бути викликаний геноцидом. У крил з часом відхилялися.

Зброя.
Проте також були правові зброї заводу. Пам'ятайте, що він постріл?

Мирні хобі

З мирних хобі я пам'ятаю від системи і кольорового дроту. Виявляють шматочок телефонного кабелю і витягують його.

Корисне скло
Люпа вважається одним з наших основних скарбів - за допомогою цього ви можете побачити купе і світити вогонь в сонячну погоду. Остання функція була використана значно частіше. Чим більший загнічений, тим більш продуктивний він в цьому плані.

Джерело: alexio-marziano.livejournal.com