Екскурсія в Приморський сафарі Парк

Прибуваючи на території приморського парку сафарі, кожен може бачити тварин буквально як у дикому - без барів і загородок. Я пропоную вам познайомитися з двома основними визначними пам'ятками парку - тиграми Амур і Тайга, а також іншими однаковими цікавими тваринами.
The Seaside Safari Park - це лише місце, де ви можете бачити тигр Амур без барів. Для двох осіб простір розмір футбольного поля забору: секція лісу 130 метрів довжиною і шириною 50 метрів. За даними унікального проекту, який не має аналогів в будь-якому зоопарку в країні. Спектори не за парканом, але над ним, і можуть сміливо дивитися тигри в своїх природних налаштуваннях. За словами Сергія Арамілева, директора Амурського Тигрового центру, хоча сафарі парк не є розплідним і не впливає на населення Амурського тигра в регіоні, виконує вкрай необхідну функцію. Школа екскурсій та знайомства з символом Приморського Території допомагають зміцнити ідею, що Амурський тигр потребує нашого захисту та догляду.

На додаток до тигрів в сафарі парк, є багато інших тварин, які мешкають Примор'я - престолів, угортання і птахів. Деякі з них можна підходити, стикатися і навіть фотографувати для пам'яті.

Вхід до парку. Відвідувачі знайдуть брифінг і оповідання про тварин, представлених в парку:

Хоча бари і корпусу надійно захищають людей від предаторів (і навпаки), екскурсії проводяться в окремих групах, що супроводжуються працівником парку:

Це Масянська кабанія:

Кожна група Масяна відповідає майже не циркових числах. Для шматочок хліба кабаніга виконує кілька простих команд, таких як «сітка» і «полегка»:

Р

А після презентації, Масян висаджує біля воріт і чекає на нову екскурсію:

Поруч, без будь-яких барів ходьба:

У центрі знаходиться намистина. Перший мешканець парку. Восьмий рік тому підібрали домашню блискавку і сховали від німців:

Тварини – тум. Діти неспішно радують цей тур:

І це тигрове закриття. Відвідувачі до парку Сафарі, які прогулялися вище, на висоті п'яти метрів:

Тигри, хоча не особливо сходження дерева, для того щоб уникнути непорозуміння, вирізати всі укуси по периметру корпусу:

Габаритний зображення

Тут приходять тигри:

Спочатку дві сестри – Амурчка і Таїга – були привезені в парк, але через кілька місяців працівники випити статтю одного тигрового куба. Амур і Тайга мали брата:

3610Р. 4200Р.

У зв'язку з цим мені довелося відокремити брата і сестра, щоб уникнути дозрівання:

76990П

У майбутньому планується змінити одну з тигрів для іншого, щоб вони могли створити напруження. Що саме вирішується:

доб.

р.

Щоб бути чесним, це був перший і останній раз, ми побачили тигр. Для спостереження за рідкісними тваринами, які мешкають Примор'я, можна лише непрямо: на причепах і за допомогою фотоконструкцій.

Джерело: рибальська сітка