Історія персональних комп’ютерів в рекламних оголошеннях. Частина 3: 1990-ті

Привіт, Habr!

Я повернувся назад і приніс третє частину історії персональних комп'ютерів в рекламних оголошеннях. Ви можете спочатку освіжити пам'ять і подивитися в перші і другі частини історії, а потім піти під катра і дати стиглий чоловічий сльоз у вигляді ностальгії на 1990-ті роки. Декілька експонатів не зробив тут — а саме, комп’ютери для ноутбуків я писав про в післядипломної реклами 1980-х і 1990-х.

У пості цього часу не тільки рекламні комп'ютери, але й рекламне програмне забезпечення і деякі периферичні пристрої.

Як завжди, я дивлюся на ваші коментарі – що додати!

NeXT був заснований Steve Jobs в 1985 році. Робоча станція NeXTcube виконана у вигляді куба з боками 12 дюймів. Чорний колір справи дав особливий шик і фокус на серйозні завдання, як в бізнесі, так і в науці. Проведено операційну систему NeXTSTEP. Виготовлено та продано в 1990-1993 рр.

1 999 р.

У 1990 році компанія Northgate Max 386/33 була випущена. Ця компанія була заснована в 1987 році і займалася отриманням замовлень поштою і відправкою комп'ютерів поштою. Компанія боролася за споживача з низькими цінами, ніж IBM і Compaq.

У 1991 році Microsoft випустила Windows 3.0. Завдяки цьому випуску компанія стала конкурентом компанії Macintosh і Commodore Amiga в галузі операційних систем з графічним інтерфейсом. Windows 3.x - це додаткова система над DOS. Це телевізор для Windows 3.0 або Windows 3.1, введений в 1991.

//www.youtube.com/embed/mxYZNhACHq?wmode=opaque

Хвиля Елла - японська реклама для Windows 3.1, виконана в кращих традиціях.

//www.youtube.com/embed/LgNvecqAD0o?wmode=opaque

"Море живлення, швидкість, кращі технології" від Compaq в 1990 році.

//www.youtube.com/embed/GY7E2sEr5Dw? wmode=копак

Модель: GX-2386 Ultra VGA Портфоліо

Веб-сайт Сервер випустили 486 у 1990 році.

Стаття про інтерактивні таблетки для комп'ютера. "Знайди тут, будь ласка."

Кишенькові мережеві адаптери від Xircom.

423344

Оголошення для програмного забезпечення Lotus Magellan 2.0, що полегшує пошук документів.

Logitech миша з 1990 року. Не відчувати себе як відчуження.

Для $50, Microsoft пропонує комп'ютер оновлений для "знижнього доступу до всіх пам'яті ПК. й

Сторінка з каталогу комп'ютерів Northgate - 386 та 486.

1992 - DELL комерційні.

Магазини Можливість придбання комп'ютера на кредит без переплат або з 10% знижка.

//www.youtube.com/embed/9vZSH5BfpAg? wmode=копак

З 1992 по 1997 рік продано серія Macintosh Performa. На Habra є великий огляд Apple Macintosh Performa 475.

Велике спасибі! Я хочу сказати щось про це.

У 1994 році Commodore подав заяву про банкрутство.

A 1993 IBM PS/1 комерційний. Тедді Росвелт.

Radioshack - реклама 486 шт. 1993.

р.

1996 р. The Compaq LTE 500 буде все, що ви хочете. Навігація. Компанія Compaq видобула 4,8 млн. одиниць в 1994 і IBM 4 млн. одиниць. Особистий комп'ютер по всьому світу. Дата-захід, 26 червня 1995 р.

1997: Apple Power Macintosh комерційний.

Apple Power Mac G4 Комп'ютер з 1999 року.

Р

Цікаво.
Радянські комп'ютери
Історія персональних комп’ютерів в рекламних оголошеннях. Частина 1: 1970s
Історія персональних комп’ютерів в рекламних оголошеннях. Частина 2: 1980-ті
Реклама для ноутбуків 1980-х і 1990-х
Старий стільниковий телефон і Смартфон реклама (від 1980-х до кінця 2000-х)

Джерело: habrahabr.ru/post/194176/